Reteta Dulceata De Visine De Casa Pentru Iarna
- 1 farfurie visine fara samburi
- 1 kg zahar
- 1 lingurita sare de lamaie
Mod de preparare dulceata de visine pentru iarna
La 1 kg de zahar ne trebuie o farfurie mare adanca plina cu varf de visine curatate de samburi. Visinile se spala bine cu apa, se curata de samburi, se amesteca intr-un vas cu zaharul si se lasa 2-3 ore sa-si lase zeama.
Se pune continutul intr-o oala la fiert si se fierbe la foc mic aproximativ 40-45 de minute, iar cand siropul se leaga se opreste focul si se adauga sarea de lamaie. Dulceata de visine se pune fierbinte in borcane si se astupa bine cu capace.
Dulceata de visine este un desert apreciat pentru gustul si aroma deosebita, este o dulceata pentru iarna nelipsita din camarile noastre. Pofta Buna!
Dulceata de visine este un desert apreciat pentru gustul si aroma deosebita, este o dulceata pentru iarna nelipsita din camarile noastre. Pofta Buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu