Cum Se Prepara Rulada Din Muschi De Porc
Ingrediente rulada de porc la cuptor
-1 muschi de porc (1,5 kg)
-2 cabanosi
-1 ceapa
-10 ciuperci potrivite
-1 cana carne tocata
-1 ou
-sare dupa gust
-piper macinat dupa gust
Mod de preparare rulada din muschi de porc la cuptor
Se desface muschiul astfel incat sa poata fi umplut si rulat. Se caleste ceapa taiata marunt si se adauga si ciupercile taiate feliute. Cand zeama ciupercilor a scazut se opreste focul, se lasa putin sa se raceasca si se amesteca cu carnea tocata si oul batut, se condimenteaza dupa gust cu sare si piper macinat. Se asaza umplutura pe muschiul intins pe 3/4 din suprafata, se pun cabanosii la mijloc, se ruleaza intr-o folie de staniol alimentar si se leaga cu ata sa nu se desfaca. Se asaza muschiul intr-o tava si se introduce in cuptorul preincalzit pentru aproximativ 40 minute la 220 grade celsius. Cand este gata se scoate din cuptor si se lasa zece minute inainte de a se taia felii. Se poate servi calda cu cartofi prajiti si salata verde dar si rece este foarte buna. Pofta Buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu