Suc De Rosii De Casa Pentru Iarna Reteta Clasica Dar Si La Blender
Ingrediente suc de rosii
- rosii
- zahar
- sare
Mod de preparare suc de rosii cu un mixer vertical
Rosiile
se spala, se taie felii cu tot cu coaja intr-un castron adanc si se
mixeaza, se foloseste un mixer vertical sau un blender, eu
folosesc Mixi-Zepter si in maxim trei minute rosiile sunt pasate. Sucul
de rosii rezultat se fierbe pana la consistenta dorita minim 30 minute cu o
lingura rasa de sare mare de muraturi si o lingura rasa de zahar la litrul de
suc. Se pune fierminte in borcane sau sticle, se inchid cu capace si se mai
fierb intr-o oala intinsa cu apa aproximativ 20 de minute. Sare si zahar se
pune dupa gust sau nu se pune deloc, sucul de rosii tine fara probleme 1-3 ani sau mai mult la temperatura camerei.
Mod de preparare suc de rosii metoda clasica
Rosiile
se spala, se taie felii si se dau prin separator. Se fierbe sucul de rosii
rezultat cu o lingura rasa de sare de muraturi pana la consistenta dorita cel putin jumatate de ora. Se pune in sticle sau borcane, se inchid cu capace si se mai
fierb intr-o oala cu apa aproximativ 20 de minute. Sare se pune dupa
gust sau nu se pune deloc.
Cate o cana de suc de rosii, natural bineinteles, este indicata persoanelor cu afectiuni reumatice!! Consumati-l cu incredere !
RăspundețiȘtergere