Frigarui - Reteta Frigarui De Porc - Retete Mancare
Ingrediente:
- 1 kg de ceafa de porc
- ½ kg de carne de mici
- 2 ardei rosii
- 2 ardei verzi
- 2 cepe
- 4 rosii
- 1 lingurita de cimbru
- 1 lingurita de piper
- 1 lingurita de sare
Mod de preparare:
Ceafa de porc se taie in bucatele de 2 cm.
Legumele se curata, se spala si se taie in bucati de marimea carnii. Se uda cu apa betisoarele
pentru frigarui (sa nu se aprinda pe gratar). Se ia un betisor si se infige dupa
preferinta cu cate o bucata din fiecare: ceapa, carne de porc, ardei rosu, carne,
rosie, carne, ardei verde, carne, ceapa …si continuam pana se umple tot
betisorul. Se condimenteaza dupa gust cu sare,
piper si cimbru. Micii se modeleaza, reteta pentru mici este aici: pasta de mici.
Tigaia gril sau gratarul bine incins se unge cu o bucata de sunca (grasime). Se aseaza frigaruile si se frig intoarcand fiecare frigaruie pe toate partile pana cand carnea de porc si legumele sunt gata (dupa preferinta, mai rumene sau mai putin rumene). La fel preocedam si cu micii de porc.
Frigarui la gratar, o reteta de mancare delicioasa. Frigaruile de porc se servesc fierbinti cu orice garnitura dorim, dar sa nu uitam de berea sau vinul rece. Frigaruile merg foarte bine cu o garnitura de ciuperci umplute la cuptor: ciuperci umplute cu oua de prepelita, ciuperci umplute cu ceapa verde, marar si cascaval, ciuperci umplute cu kaiser si cascaval si un sos: sos din smantana cu usturoi si marar.
Tigaia gril sau gratarul bine incins se unge cu o bucata de sunca (grasime). Se aseaza frigaruile si se frig intoarcand fiecare frigaruie pe toate partile pana cand carnea de porc si legumele sunt gata (dupa preferinta, mai rumene sau mai putin rumene). La fel preocedam si cu micii de porc.
Frigarui la gratar, o reteta de mancare delicioasa. Frigaruile de porc se servesc fierbinti cu orice garnitura dorim, dar sa nu uitam de berea sau vinul rece. Frigaruile merg foarte bine cu o garnitura de ciuperci umplute la cuptor: ciuperci umplute cu oua de prepelita, ciuperci umplute cu ceapa verde, marar si cascaval, ciuperci umplute cu kaiser si cascaval si un sos: sos din smantana cu usturoi si marar.
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu