Retete Peste La Cuptor - Cum Facem Macrou La Cuptor Cu Legume
Ingrediente:
- 2
pesti - macrou
- 2
linguri ulei de masline
- 3
catei de usturoi
- 1
lingurita sare
- ½
lingurita piper
- ½
lingurita cimbru
- 2 foi de dafin
- 1
morcov
- 1
ceapa
- 1
lamaie
- hartie
de copt
Mod de preparare:
Curatam pestii de intestine si urechi, ii spalam bine si ii presaram cu
sare in interior si in exterior, dupa care ii lasam 15-30 minute
sa-si ia gustul de sare. Curatam ceapa, usturoiul si morcovul dupa care le
taiem rondele. Taiem lamaia feliute. Pregatim cate o hartie de copt pentru
fiecare peste, o intindem si asezam un strat de ceapa, morcovi, felii de lamaie
si usturoi peste care asezam macroul. In burta macroului asezam feliute de
ceapa, usturoi, rondele de morcov, feliute de lamaie si o frunza de dafin.
Condimentam cu sare, piper, cimbru si ulei de masline. Deasupra pestelui mai
punem cateva feliute de lamaie, ceapa si morcov dupa care impachetam bine
pestele in hartia de copt. Asezam pestii in tava si ii dam la cuptor timp de
50-60 minute. Cand sunt gata, se lasa
putin sa se raceasca dupa care se scot din hartie si se asaza in farfurie. Sunt
foarte buni fierbinti alaturi de un vin alb rece.
POFTA BUNA!
ALTE RETETE: Macrou marinat Macrou la gratar Macrou prajit Macrou la cuptor in folie de aluminiu Macrou la cuptor cu rosii si usturoi Macrou la cuptor Crap la cuptor cu legume Peste novac prajit cu mujdei
POFTA BUNA!
ALTE RETETE: Macrou marinat Macrou la gratar Macrou prajit Macrou la cuptor in folie de aluminiu Macrou la cuptor cu rosii si usturoi Macrou la cuptor Crap la cuptor cu legume Peste novac prajit cu mujdei
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu