Retete Pestele La Cuptor - Cum Facem Sardina La Cuptor
Ingrediente:
- 1 kg
peste – sardina
- 2
lingurite de sare
- 3
linguri de ulei
- 2 linguri
de otet
- 1
lingurita piper boabe
- 3-4 foi
de dafin
- 1
lingurita cimbru
- 50ml de
vin alb
- 1
ceasca apa
- 1
lamaie
Mod de preparare:
Pestele se curata de intestine, urechi si solzi, se spala bine si se
sareaza. Daca dorim putem sa le taiem si capetele. Se unge o tava de cuptor cu
ulei, se asaza frumos pestele in tava, se condimenteaza cu piper, foi de dafin si
cimbru, se stropeste cu otet si vin, iar la sfarsit se adauga o ceasca de apa.
Incingem cuptorul si introducem tava in cuptor unde o lasam 40-50 minute,
timp in care pestele va fi gata si zeama va scade putin. Cand este gata
putem servi pestele fierbinte alaturi de cateva felii de lamaie, dar este la
fel de gustos si rece.
POFTA BUNA!
ALTE RETETE: Macrou marinat Macrou la cuptor in hartie de copt Macrou la gratar Macrou prajit Macrou la cuptor in folie de aluminiu Macrou la cuptor cu rosii si usturoi Macrou la cuptor Crap la cuptor cu legume Peste novac prajit cu mujdei Macrou la cuptor cu masline
POFTA BUNA!
ALTE RETETE: Macrou marinat Macrou la cuptor in hartie de copt Macrou la gratar Macrou prajit Macrou la cuptor in folie de aluminiu Macrou la cuptor cu rosii si usturoi Macrou la cuptor Crap la cuptor cu legume Peste novac prajit cu mujdei Macrou la cuptor cu masline
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu