Retete Budinca De Macaroane Cu Branza La Cuptor
- 500g macaroane (melci, spirale, penne)
- 250g branza sarata
- 4 oua
- 3 linguri iaurt sau smantana
- 1-2 linguri unt sau ulei
Mod de preparare paste cu branza si oua la cuptor
Macaroanele se fierb in apa cu putina sare conform prospectului de pe ambalaj, apoi se amesteca cu branza rasa. Tava de cuptor se unge cu unt, se pun macaroanele si se asaza frumos. Se bat bine patru oua, se amesteca cu putin iaurt si se toarna in tava peste paste pe toata suprafata, apoi se pune putin unt deasupra sau se stropesc cu ulei. Se coace la cuptorul preincalzit timp de 20 minute la 250 grade celsius, sau pana cand budinca se rumeneste usor. Budinca de paste cu branza este o reteta foarte simpla de gatit pe care o poti servi unsa si cu gem sub forma de desert. Pofta Buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu