Reteta Ciorba Acra De Casa Cu Carne De Pui Si Legume
- carne de pui (spinari, aripi, tartite)
- 3 cepe
- 2
morcovi
- 1
ardei
- 1
lingura orez
- ¼
telina radacina
- 5
cartofi normali
- 2 oua
- 2l
bors
- 1l apa
- sare dupa gust
- ½
lingurita cimbru uscat
- verdeata proaspata
Mod de preparare ciorba de pui cu legume
Carnea se spala, se curata si se portioneaza. Se pune intr-o oala apa si sare la fiert cat sa acopere carnea, iar cand clocoteste se spumeaza. Legumele se curata si se spala, ceapa se taie marunt, morcovul si telina cubulete, cartofii se taie in bucati potrivit de mari. Se adauga si legumele si se continua fierberea. Borsul se fierbe separat in alta oala cu putin cimbru. Ouale se bat spuma cu un praf de sare si 2-3 linguri apa. Dupa ce au fiert legumele, se adauga orezul, iar dupa cinci minute borsul si se ia oala de pe foc. Se drege ciorba cu oua batute si verdeata tocata marunt. Ciorba de pui se serveste calda alaturi de un ardei iute. Pofta Buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu