Reteta Pizza De Casa Cu Ciuperci Cabanosi Sunculita Si Bacon
- 2
cabanosi
- 4 felii de bacon
- 4 felii de sunculita
- 200g ciuperci champignon
- 100g masline
negre si verzi
- 1
ardei rosu
- 1
ceapa normala
- 50g branza
rasa
- 50g cascaval
ras
- 4 oua mari
- 2 linguri ulei de masline
- sare dupa gust
- piper macinat dupa gust
- ketchup pentru servit
Mod de preparare pizza de casa cu de toate
Ingredientele de mai sus sunt pentru o tava mare de cuptor electric turcesc. Cum se procedeaza, se curata
ciupercile si se taie feliute. Ceapa si ardeiul se curata si se taie fideluta.
Intr-o tigaie cu putin ulei se caleste intai ceapa cu un praf de sare, dupa care se adauga ardeiul
si ciupercile pentru cateva minute. Mezelurile
se taie feliute subtiri, iar maslinele se curata de samburi si se taie feliute.
Ouale se bat spuma intr-un castrot cu putina sare.
Blatul de pizza se prepara ca aici. Se unge o tava de cuptor cu unt sau ulei, se asaza in ea aluatul de pizza de grosimea dorita si apoi se inteapa cu o furculita. Se unge cu un strat subtire de ketchup, se asaza frumos legumele calite, mezelurile, maslinele, branza rasa si ouale batute. Se coace tava in cuptorul incins timp de 20 minute la 250 grade celsius, cu cinci minute inainte sa fie gata se presara cascaval ras deasupra.
Pizza se serveste fierbinte stropita deasupra cu ketchup de casa, reteta pentru un ketchup de casa bun este aici. Pizza de casa, o mancare delicioasa, cu un blat moale si pufos la interior dar crocant la exterior, pe care troneaza un amestec gustos si aromat de mezeluri, ciuperci si masline, acoperit cu un strat elastic de cascaval care se intinde apetisant. Pizza merge de minune ca un excelent meniu pentru o intalnire romantica sau intre prieteni. Pofta Buna!
Blatul de pizza se prepara ca aici. Se unge o tava de cuptor cu unt sau ulei, se asaza in ea aluatul de pizza de grosimea dorita si apoi se inteapa cu o furculita. Se unge cu un strat subtire de ketchup, se asaza frumos legumele calite, mezelurile, maslinele, branza rasa si ouale batute. Se coace tava in cuptorul incins timp de 20 minute la 250 grade celsius, cu cinci minute inainte sa fie gata se presara cascaval ras deasupra.
Pizza se serveste fierbinte stropita deasupra cu ketchup de casa, reteta pentru un ketchup de casa bun este aici. Pizza de casa, o mancare delicioasa, cu un blat moale si pufos la interior dar crocant la exterior, pe care troneaza un amestec gustos si aromat de mezeluri, ciuperci si masline, acoperit cu un strat elastic de cascaval care se intinde apetisant. Pizza merge de minune ca un excelent meniu pentru o intalnire romantica sau intre prieteni. Pofta Buna!
Ideala pentru Valentine's day 2013!
RăspundețiȘtergereSenzationala, cu siguranta o voi face!
RăspundețiȘtergere