Reteta Omleta Cu Branza Si Legume Pufoasa Si Gustoasa Retete Culinare Omlete De Casa
Ingrediente pentru omleta de casa
- 6 oua
- 1 ardei gras
- 1 ardei kapia
- 1 ceapa galbena
- 1 ceapa rosie
- 3 fire ceapa verde
- 1 legatura mica patrunjel verde
- 1 legatura mica marar verde
- 150g branza telemea
- 150g branza de vaci
- 100g cascaval
- 1 rosie
- sare dupa gust
- piper macinat dupa gust
- un cub de unt
Mod de preparare omleta cu branza si legume la zepter
Legumele proaspete se curata si se taie
fideluta, patrunjelul si mararul se taie marunt, branza si cascavalul se rad pe razatoarea mare, ouale proaspete de tara se bat bine intr-un castron si se amesteca cu
verdeata tocata marunt si branza rasa. Se pune o tigaie cu capac pe foc cu putin unt, eu am folosit o tigaie
mai groasa cu capac o tigaie zepter, se adauga ceapa si ardeiul, se
acopera cu capac si se lasa putin sa se caleasca. Se adauga rosiile si se
amesteca, se adauga ciupercile si se mai
lasa cateva minute. Se toarna deasupra ouale batute spuma, se acopera cu capac si
se lasa la foc mic 10-15 minute pana cand omleta este gata. Se presara cascaval ras
inainte cu cateva minute ca omleta pufoasa sa fie gata.
Omleta cu branza si legume se condimenteaza cu piper si se serveste
dupa preferinta cu gogosari in otet, castraveti murati sau o salata de sezon. Omleta pufoasa cu branza si legume este un mic dejun delicios la indemana oricui, este o gustare gustoasa pentru o dimineata frumoasa. Pofta Buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu