Retete Pate De Ficat De Pui Reteta De Casa
Ingrediente pate de ficat
- 500g ficat de pui
- 3 cepe mari
- 3 linguri ulei
- 3 felii de sunculita afumata
- 3 oua mari
- 1 lingurita rasa piper macinat
- 1 lingurita sare grunjoasa
Mod de preparare pate de casa
Se taie ceapa marunt si se pune la calit in
ulei incins si un strop de apa. Dupa ce s-a calit putin se adauga ficatul si
sunca taiata bucatele. Cand s-a prajit si ficatul, se adauga ouale si se
amesteca continuu pe foc pana se omogenizeaza. Se lasa sa se raceasca
putin, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, apoi se mixeaza obtinand o
pasta. Se lasa sa se raceasca, se asaza in castronase si se orneaza dupa preferinta cu castraveti si gogosari murati. Pate de ficat, un aperitiv delicios, o reteta de pate de casa gustos si simplu de preparat, mult mai sanatos decat cel din comert. Pofta Buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu