Retete Inghetata De Casa Cu Capsuni Si Smantana
Ingrediente:
- 800
g smantana pt. frisca
- 10
linguri zahar
- 500
g capsuni
Mod de preparare:
Capsunile
se curata de codite, se spala bine si cu ajutorul unui blender vertical se
mixeaza pana cand devin mixate complet. Se strecoara mixul de capsuni obtinut printr-o
sita ca sa eliminam semintele, apoi se pune intr-o cratita pe foc impreuna cu
zaharul, amestecandu-se bine pana cand zaharul este topit complet. Se lasa mixul
de capsuni sa se raceasca.
Smantana se mixeaza cu mixerul pana cand se obtine frisca. Se amesteca frisca cu mixul de capsuni rece si se toarna compozitia obtinuta intr-o casoleta cu capac dupa care se introduce la congelator. Inghetata se mixeaza de 2-3 ori din ora in ora apoi se lasa la rece pana ingheata.
Smantana se mixeaza cu mixerul pana cand se obtine frisca. Se amesteca frisca cu mixul de capsuni rece si se toarna compozitia obtinuta intr-o casoleta cu capac dupa care se introduce la congelator. Inghetata se mixeaza de 2-3 ori din ora in ora apoi se lasa la rece pana ingheata.
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu