Reteta Bruschete Cu Rosii Usturoi Si Ciuperci
Ingrediente:
- 1
bagheta
- 1
rosie
- 4-5
catei de usturoi
- 6
linguri ulei de masline
- 6
ciuperci champion (nu prea mari)
- 1/2
lingurita de sare
- 1/2
lingurita de piper
Mod de preparare:
Usturoiul se curata si se piseaza pana cand devine pasta. Bagheta se
taie in felii potrivit de groase, se ung cu ulei de masline pe o parte si cu pasta de usturoi pisat. Rosia se spala, se curata de coaja si se taie
cubulete mici. Ciupercile se curata de coaja, se spala si se taie feliute
subtiri. Amestecam rosiile cu ciupercile si adaugam dupa gust sare, piper, usturoi pisat
si ulei de masline. Se pune acest continut peste feliile de bagheta, se aseaza intr-o
tava si se introduc in cuptorul incins pentru 15-20 de minute, pana cand bruschetele se rumenesc. Cand
s-au rumenit feliile de bagheta, se scot din cuptor si se lasa putin sa sa
raceasca (dupa preferinta). Se servesc atat la micul dejun, cat si ca aperitiv,
fiind deosebit de gustoase si de aromate.
POFTA BUNA
POFTA BUNA
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu