Retete Cu Oua De Prepelita - Retete Bruschete - Aperitive
Ingrediente:
- 1
bagheta, paine feliata
- oua de prepelita
- cabanos, bacon, kaiser
- branza, cascaval
- 1
rosie
- 4-5
catei de usturoi
- 6
linguri de ulei de masline
- patrunjel
proaspat
- 1/2
lingurita de sare
- 1/2
lingurita de piper
Mod de preparare:
Usturoiul se curata, se spala si se piseaza pana cand devine pasta, se freaca cu
sare si ulei de masline. Bagheta se taie
in felii potrivit de groase. Se ung feliile de bagheta cu ulei de masline pe o parte si pe
cealalta parte cu pasta de usturoi. Se pun feliile de bagheta intr-o tava de cuptor si se
introduc in cuptorul incins 10-15 minute pana cand se rumenesc.
Rosia se spala si se taie in forma dorita. Cabanosul se taie feliute. Branza si cascavalul se rad pe razatoarea mica. Patrunjelul se spala si se toaca marunt. Cand s-au rumenit feliile de bagheta, se scot din cuptor, se lasa putin sa sa raceasca, obtional se decupeaza diferite forme (cu un cutit sau o lingurita) unde vom pune oua de prepelita. Adaugam branza si cascaval ras, felii de cabanos si de rosii. Se introduce tava in cuptorul incins pentru inca 5 minute. Bruschetele se decoreaza cu patrunjel verde si se servesc atat la micul dejun, cat si ca aperitiv, fiind deosebit de gustoase si de aromate.
POFTA BUNA
Rosia se spala si se taie in forma dorita. Cabanosul se taie feliute. Branza si cascavalul se rad pe razatoarea mica. Patrunjelul se spala si se toaca marunt. Cand s-au rumenit feliile de bagheta, se scot din cuptor, se lasa putin sa sa raceasca, obtional se decupeaza diferite forme (cu un cutit sau o lingurita) unde vom pune oua de prepelita. Adaugam branza si cascaval ras, felii de cabanos si de rosii. Se introduce tava in cuptorul incins pentru inca 5 minute. Bruschetele se decoreaza cu patrunjel verde si se servesc atat la micul dejun, cat si ca aperitiv, fiind deosebit de gustoase si de aromate.
POFTA BUNA
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu