Mancare De Spanac Proaspat - Mancare De Spanac Cu Rosii Si Usturoi
Ingrediente:
- 1 kg de spanac proaspat
- 3 cepe potrivite
- 1 borcan mare de rosii in suc de rosii
- 2 catei de usturoi
- 1 lingura de bulion
- 4 linguri de ulei
- 2 lingurite de faina
- 2 cani de apa
- 1 lingurita de sare
Mod de preparare:
O reteta simpla si gustoasa de mancare de post este mancarea de spanac proaspat cu rosii si usturoi. Spanacul proapat se curata de codite, se spala bine in mai multe ape si se rup frunzele in doua sau in trei, sau se taie cu cutitul. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Usturoiul se curata, se spala si se taie feliute. Rosiile intregi se scot din sucul de rosii si se taie felii mai mari. Faina se amesteca cu putina apa pana se obtine o pasta.
Mancare de spanac, o reteta de post delicioasa cu spanac proaspat si rosii in bulion, plina de vitamine si minerale, care se mananca cu multa placere fiind deosebit de gustoasa si de hranitoare mai ales primavara in timpul Postului Mare.
Pofta Buna!
O reteta foarte buna de mancare cu spanac care se mananca imediat!
RăspundețiȘtergere