Retete Culinare Omleta Taraneasca De Primavara Cu Branza Si Legume Pentru Micul Dejun Reteta De Casa
O reteta simpla de omleta pufoasa
preparata la tigaie se poate face acasa in bucatarie din oua, branza, ceapa,
rosii si cascaval. Reteta de omleta se prepara in doar zece minute si poate constitui
un fel de mancare gustos si un mic dejun rapid dar consistent si sanatos. Omleta
o poti servi simpla sau alaturi de o salata de sezon.
Pentru
o singura portie ai nevoie de urmatoarele ingrediente: 2 oua proaspete de tara,
20g branza uscata, 10g cascaval, 1 ceapa rosie mica, 1 rosie bine coapta, 1
lingura ulei de masline, sare si piper dupa gust. Mai poti adauga dupa
preferinta putina verdeata proaspata tocata marunt (marar verde) si un varf de ardei iute
daca-ti place gustul putin picant.
Cum facem o omleta gustoasa, perfecta si rapida
pentru atunci cand suntem in criza de timp. Cum procedam, ouale le batem spuma
si le amestecam cu branza rasa pe razatoarea mica. Ceapa o curatam si o taiem
fideluta, iar rosia feliute. Incingem putin ulei intr-o tigaie si calim 1 minut
ceapa, apoi punem rosiile si le tinem si pe ele tot 1 minut. Presaram putina
sare si piper si rasturnam peste ceapa si rosii ouale amestecate cu branza pe
toata suprafata tigaii, iar dupa 2 minute presaram cascaval ras deasupra, iar dupa
1 minut oprim focul si scoatem omleta pe o farfurie. O servim calda simpla sau
cu o salata de rosii cu ceapa si castraveti.
Omletă
cu branza si rosii, o reteta ideala si rapida pentru un mic dejun hranitor si
foarte gustos, o omleta de primavara care merita incercata, un fel de mancare
rapid si ieftin la indemana oricui. Pofta
Buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu