Tochitura rapida la tigaie

Reteta Tochitura De Porc Cu Carne Si Carnati La Tigaie


tochitura, tochitura de porc, retete de mancare, retete culinare, mancaruri cu carne, bucataria romaneasca, tochitura cu mamaliga, mancaruri romanesti, retete, gastronomie,

Tochitura de porc este o mancare traditionala din bucataria romaneasca preparata din carne de porc, organe de porc, carnati de porc, costita de porc, totul prajit la ceaun sau la tigaie si servit cu mamaliga, oua ochiuri si un mix de branza uscata rasa deasupra, alaturi de muraturi sau mujdei de usturoi dupa preferinta. Reteta de tochitura este foarte simpla si usor de preparat, se prepara in special de Craciun sau atunci cand se taie porcul si seamana putin cu pomana porcului

Cum se face tochitura de porc. Eu o sa prepar o tochitura mai simpla dar la fel de gustoasa, o sa folosesc doar carne si carnati in mult sos care este tot gustul mancarii. Pentru 6 portii avem nevoie de 1kg ceafa de porc proaspata, 700g carnati de porc proaspeti, 200g sunca de porc, 3 cepe mari (rosie, alba, galbena), 3 catei de usturoi, 200ml vin alb, 200ml apa, 1 lingurita untura de porc, 1 lingurita bulion, ½ lingurita sare, ½ lingurita piper macinat, 1 lingurita cimbru macinat, 1 foaie de dafin. Condimentele se pun dupa gust, trebuie sa tinem cont ca si carnatii sunt sarati si condimentati, gustul tochiturii se potriveste la sfarsit. 
porc, preparate din porc, retete cu porc, carnati de porc, carne de porc, ceafa de porc, retete, carne,

ceapa usturoi vin piper dafin cimbru si sare pentru condimentat reteta de tochitura,

Cum se prepara tochitura de porc. Carnea si carnatii se portioneaza in bucati potrivit de mari (de 2-3 degete), ceapa si usturoiul se curata si se taie marunt, iar sunca se taie bucatele. 
carne de porc si carnati de porc pentru tochitura, retete cu porc, preparate din carne de porc, retete culinare,

Cum procedam, punem intai sunca intr-o tigaie incinsa sa se topeasca, adaugam untura si putina apa si o fierbem pana cand incepe sa-si lase grasime. 
Sunca de porc la tigaie reteta,

Apoi adaugam carnea si ceapa, condimentam cu piper, cimbru, dafin si putina sare. Fierbem totul inabusit stropind din cand in cand cu apa pana cand carnea este patrunsa si ceapa topita. 
carne de porc prajita cu ceapa si condimente la tigaie, retete cu porc, preparate din porc, retete culinare,

Adaugam carnatii iar dupa 5 minute pasta de tomate, amestecam periodic iar cand carnatii sunt patrunsi adaugam usturoiul si vinul, lasam sa fiarba cateva minute si apoi potrivim gustul de sare si piper. Cand sosul este bine legat oprim focul si servim tochitura calda, asezam pe farfurie 2-3 linguri de mamaliguta calda iar alaturi punem bucati de carne, carnati si mult sos. 
reteta tochitura de porc, preparare tochitura de porc, retete cu porc, preparate din porc, retete culinare,

preparare tochitura de porc cu carne si carnati la tigaie, retete romanesti, retete cu porc, preparate din porc, retete culinare de mancare traditionala,

preparare tochitura de porc cu carne si carnati, preparate traditionale romanesti, retete cu porc, preparate din porc, retete culinare,

tochitura de porc la tigaie cu carne si carnati, retete de mancarem, mancaruri cu carne, retete cu porc, preparate din porc, retete culinare, reteta, retete,

Tochitura de porc, un preparat traditional romaneasc, o reteta de mancare foarte buna, gustoasa si consistenta, care se mananca cu multa placere si bucurie in preajma Craciunului si nu numai, alaturi de cei dragi cu o mamaliga aburinda si o carafa de vin de butuc bun. 
Daca cauti retete cu porc, preparate din porc, sau mancaruri cu carne atunci incearca aceasta reteta romaneasca
Pofta Buna! 
tochitura de porc, tochitura retete, mancare romaneasca traditionala, retete cu porc, preparate din porc, carne si carnati la tigaie, mancaruri cu carne, retete,

tochitura de porc cu carnati, retete de mancare, mancaruri cu carne, retete traditionale romanesti, retete cu porc, preparate din porc, retete carne si carnati prajiti la tigaie,

Tochitura de porc cu mamaliga reteta,

Tochitura de porc cu carnati reteta,

Un comentariu:

  1. Trebuie s-o fac neaparat ca mor de pofta!cred ca e grozava la gust mai ales cu mamaliguta.

    RăspundețiȘtergere