Reteta Snitele Din Piept De Curcan
O reteta de snitele de curcan
fragede este urmatoarea reteta simpla si rapida de snitel din piept de curcan.
Cum facem snitele de curcan pufoase, un preparat gustos si sanatos pe care-l
poti servi oricand alaturi de o salata si cartofi prajiti si poate constitui
atat o gustare rapida sub forma de sandwich cat si o mancare consistenta pentru
masa de pranz.
Ingrediente
- 10 felii piept de curcan
- ½ lingurita sare
- 1 lingurita piper macinat
- 250ml ulei pentru prajit
Ingrediente pane
- 3 oua
- 100ml apa
- 150g faina (cat cuprinde)
- ¼ lingurita sare
Mod de preparare compozitia pane
Bate ouale cu putina sare, apoi adauga apa si treptat incorporeaza faina pana obtii o compozitie pane
asemanatoare cu o smantana groasa care curge la fel ca cea de clatite.
Mod de preparare snitele de curcan
-taie pieptul de curcan in felii subtiri
ca pentru snitele, apoi cu ciocanul de snitele bate usor fiecare bucata de carne sa se fragezeasca si sa se intinda,
-condimenteaza cu sare si piper
fiecare bucata din piept de curcan si lasa-le la rece 15 minute sa prinda gust,
-incinge ulei intr-o tigaie si
prajeste carnea trecuta inainte prin pane, ia cu o furculita cate o bucata de
carne de curcan si dupa ce le-ai inmuiat bine in compozitia pane le pui in tigaie,
-prajesti snitelele pe ambele
barti pana devin aurii apoi le scoti pe un servetel sa absoarba surplusul de
ulei,
-daca mai ramane compozitie pane
o prajesti in ulei fiind foarte gustoasa.
Snitele pane, o reteta de mancare
rapida, gustoasa si usoara, cu un gust divin fiind foarte fragede si pufoase,
pe care le mananci cu o salata de varza sau cu ce iti place.
Pofta Buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu