Ce retete cu ciuperci champignon
mai gatim. O reteta rapida preparata la tigaie este urmatoarea reteta de ciuperci cu
usturoi si vin, o mancare sanatoasa si tare gustoasa, simpla de preparat pe care o mananci cu
pofta cu orice ocazie.
Ingredientele sunt pentru 2 portii iar timpul de preparare este de maxim 20 minute, poate fi si o reteta de post daca elimini untul.
Ingredientele sunt pentru 2 portii iar timpul de preparare este de maxim 20 minute, poate fi si o reteta de post daca elimini untul.
Ingrediente
- 500g ciuperci champignon
- 50ml vin alb
- 5 catei de usturoi
- 2 linguri unt
- 2 linguri ulei
- ½ lingurita sare
- ½ lingurita piper negru macinat
- 2 lingurite patrunjel uscat macinat
Mod de preparare
-spala ciupercile, daca sunt mari
le tai sferturi sau felii, daca sunt mici le lasi intregi;
-curata usturoiul si il tai
feliute;
-gateste ciupercile la tigaie
amestecand periodic pana cand zeama scade iar ciupercile prind culoare;
-cand ciupercile sunt frumos rumenite opreste focul si serveste-le imediat cat sunt calde cu mamaliga sau paine de casa si un vin bun.
Ciuperci sote, un preparat gustos din bucataria romaneasca, o mancare consistenta si hranitoare placut picanta si aromata, un fel de mancare pe care il vei indragi imediat.
Alte mancaruri cu ciuperci: la cuptor, supa crema, pateuri, paste, mancare, pane, zacusca, pilaf, placinta, orez, sote, sarmale, drob, ciulama.
Ciuperci sote, un preparat gustos din bucataria romaneasca, o mancare consistenta si hranitoare placut picanta si aromata, un fel de mancare pe care il vei indragi imediat.
Alte mancaruri cu ciuperci: la cuptor, supa crema, pateuri, paste, mancare, pane, zacusca, pilaf, placinta, orez, sote, sarmale, drob, ciulama.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu