O mancare gatita simpla si gustoasa
este urmatoarea reteta de pui cu legume si anume copane de pui cu ciuperci si
masline care se prepara foarte usor.
Ingrediente
- 4 copane de pui
- 300g ciuperci champignon
- 300g masline negre si verzi
- 3 linguri ulei
- 200ml supa de legume sau apa
- 2 morcovi
- 2 ardei grasi
- 3 cepe
- 5 rosii
- sare, piper si boia dupa gust
- patrunjel proaspat pentru servit
Mod de preparare
Legumele se curata, se spala si
se toaca marunt in afara de ciuperci care se taie felii. Carnea se parleste, se
portioneaza si se spala. Intr-o craticioara se incinge putin ulei si se caleste
cateva minute la inceput ceapa, apoi se adauga si celelalte legume, iar la
final bucatile de carne de pui.
Se inabuse bine carnea apoi se toarna putina supa de pui si se continua fierberea minim 30 minute, pana cand zeama mai scade si carnea este facuta.
Se potriveste gustul de sare si piper, se pun maslinele crestate putin si se fierb 10 minute, se serveste calda cu verdeata proaspata tocata marunt.
Se inabuse bine carnea apoi se toarna putina supa de pui si se continua fierberea minim 30 minute, pana cand zeama mai scade si carnea este facuta.
Se potriveste gustul de sare si piper, se pun maslinele crestate putin si se fierb 10 minute, se serveste calda cu verdeata proaspata tocata marunt.
Pofta Buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu