Retete Mic Dejun Brunch Pe Baza De Carne Branza Oua Si Salata
Un fel de mancare simplu si usor
de preparat pentru oricare masa a zilei in special pentru un mic dejun mai intarziat "brunch" cum spun americanii, este carnea la gratar, grill, cuptor, tigaie,
fiarta sau la aburi, dar cea mai gustoasa carne este cea facuta la gratar sau
prajita. Felul carnii il alegi dupa preferinta, de la pulpe de pui dezosate
pana la muschi sau cotlet de porc facut in sange. Ce pui alaturi de carne este
foarte simplu, cartofi, branza, oua ochiuri si diverse salate de sezon.
Cum facem o friptura rapida la
tigaie foarte gustoasa. Dezoseaza doua pulpe de pui si condimenteaza-le cu sare
si piper dupa gust. Pune carnea intr-o tigaie de fonta bine incinsa iar de jur
imprejur pune cateva bucati de sunca afumata taiata felii. Lasa grasimea suncii sa invaluie carnea, rumeneste atat carnea cat si
sunca si servestele alaturi de felii de branza veche si bineinteles o salata de
sezon, cu paine de casa sau mamaliga calda si mujdei.
Pofta Buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu