Ceva
dulce si bun, gustos si aromat, este urmatoarea reteta cu paste fainoase si
anume paste cu pesmet si zahar, un desert rapid si satios care se prepara foarte
simplu in doar 15 minute. Daca nu sti ce retete cu paste sa mai faci incearca
aceasta reteta, ingredientele sunt suficiente pentru 2-3 portii
-250
g paste fainoase (spaghete, spirale, taitei)
-250 g pesmet
-2 lingura ulei
-3
linguri zahar tos
-½
lingurita sare
Mod
de preparare
Pastele
se pun la fiert in apa cu sare conform prospectului de pe ambalaj, cele mai
bune sunt spaghetele. In acelasi timp se prepara pesmetul, se incinge putin
ulei intr-o tigaie si se adauga pesmetul amestecand continuu pe foc pana cand
pesmetul este prajit dar nu ars (maxim 5 minute). Se clatesc pastele sub jet de apa calda, se
scurg si se amesteca cu mult pesmet, se pun in farfurii si se servesc cu zahar
presarat deasupra.
Pofta
Buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu