Retete Culinare Rulada Din Omleta Umpluta Cu Branza Si Verdeturi Reteta Aperitive De Casa
O
gustare excelenta, mic dejun sau un aperitiv rece foarte gustos este rulada de
omleta si anume rulada din omleta cu branza preparata rapid la tigaie din
clatite de omleta si o umplutura din branza dulce cu verdeturi. Reteta se face
foarte simplu si usor iar pentru doua portii sunt necesare urmatoarele ingrediente:
-4
oua mari
-2
linguri ulei
-1
catel de usturoi
-6
linguri pline branza de vaci
-sare
si piper macinat dupa gust
-marar
si patrunjel proaspat dupa gust
Mod
de preparare
O
reteta de mancare rapida si gustoasa este omleta, cum se face rulada de omleta
urmareste reteta mea. In primul rand se fac clatitele de omletă care trebuie sa
se raceasca bine cand se ruleaza. Se bat bine doua oua cu un praf de sare si se
pun intr-o tigaie de 26cm cu putin ulei incins, se inclina tigaia astfel incat
oul batut sa acopere tot fundul tigaii. Se procedeaza la fel ca la clatite, dupa 2-3
minute atunci cand clatita este facuta se intoarce si pe cealalta parte si se
mai lasa timp de un minut. Se pune pe o farfurie intinsa si se procedeaza la fel
si cu cealalta clatita.
Cat
timp clatitele se racesc se prepara umplutura, se amesteca intr-un castron
branza de vaci cu verdeata tocata fin si usturoiul zdrobit bine si tocat fin.
Se potriveste gustul cu sare si piper si se pastreaza la rece pana cand
clatitele s-au racit. Cand
clatitele sunt reci se intinde umplutura din branza pe ele, apoi clatitele se
ruleaza cat mai strans insa fara a scoate umplutura din ele.
Se impacheteaza in folie de aluminiu pentru a se pastra un rulou cat mai strans si se tin la rece pana la servire.
Inainte
de servire se portioneaza rulada in felii folosind un cutit cu zimti, rulada se
taie impachetata apoi se inlatura folia de aluminiu. Pofta
Buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu