Retete Culinare Supa De Bere Cu Crutoane
O
supa rapida si mai deosebita care o sa incante iubitorii si bautorii de bere este urmatoarea
reteta de supa si anume supa de bere, se prepara simplu si usor si are un gust
incredibil de bun. Pentru patru portii sunt necesare urmatoarele ingrediente:
-250
ml bere blonda
-100
g smantana de gatit
-4
galbenusuri de ou
-1
lingurita unt
-80
g zahar (dupa gust)
-crutoane
pentru servit
-sare,
piper, scortisoara dupa gust
Mod
de preparare
Intr-un
castron se pun galbenusurile de ou cu un praf de sare si se amesteca, apoi se
adauga smantana si putina bere si se amesteca bine compozitia.
Intr-o craticioara se toarna restul de bere si se pune cantitatea de zahar, se amesteca pe foc pana cand zaharul este topit complet.
Cand berea este calda se pun galbenusurile cu smantana, se amesteca si se tine pe foc pana cand supa este aproape de fierbere dar nu se da in fiert, se opreste focul si se adauga untul si dupa gust sare, piper si scortisoara.
Supa de bere se serveste calda cu crutoane dandu-i un gust foarte special, este cremoasa, aromata si dulce putand fi servita si ca un desert surpriza.
Intr-o craticioara se toarna restul de bere si se pune cantitatea de zahar, se amesteca pe foc pana cand zaharul este topit complet.
Cand berea este calda se pun galbenusurile cu smantana, se amesteca si se tine pe foc pana cand supa este aproape de fierbere dar nu se da in fiert, se opreste focul si se adauga untul si dupa gust sare, piper si scortisoara.
Supa de bere se serveste calda cu crutoane dandu-i un gust foarte special, este cremoasa, aromata si dulce putand fi servita si ca un desert surpriza.
Pofta
Buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu