Retete De Post Reteta Mancare De Paste Cu Legume La Tigaie
O
reteta de mancare rapida si simplu de preparat este urmatoarea reteta cu paste
si legume si anume paste cu vinete si rosii gatite foarte rapid la tigaie. Pentru 3-4 portii sunt necesare urmatoarele ingrediente:
-250
g paste fainoase (penne, spirale)
-1
cutie rosii in bulion (400g)
-2
vinete (600-700g)
-3
catei de usturoi
-5
linguri ulei
-3
ardei iuti
-150
ml apa
-½
lingurita zahar, cimbru si oregano
-½
lingurita sare, boia, chilli si piper
Mod
de preparare
Cum
facem paste cu legume. In primul rand ne ocupam de paste si vinete, urmareste reteta pas cu pas,
-pune apa suficienta sa fiarba in care ai pus si jumatate lingurita de
sare, cand apa fierbe pune pastele si lasa-le sa fiarba atat cat scrie pe
ambalaj, apoi clateste-le intr-o sita sub jet de apa rece si lasa-le la scurs,
-pune
apa suficienta sa fiarba cu jumatate lingurita de sare, iar cand apa incepe sa fiarba opreste focul si pune
vinetele curatate de cotor si taiate pe jumatate, acopera vasul cu capac si
lasa-le timp de 10 minute, apoi scurge-le de zeama si taie-le pe lung in 2-3 felii apoi
cuburi,
-curata
ardeiul iute de cotor, taie-l pe jumatate si curata-l de seminte,
-curata
usturoiul de coaja si toaca-l marunt,
-paseaza
rosiile din conserva cu o furculita,
-scoate
ciusca pe o farfurie si pune vinetele taiate cuburi, amesteca-le periodic pana cand prind culoare
si minunatul gust de prajit,
-serveste
pastele imediat cat timp sunt calde dar sunt la fel de bune si dupa ce s-au
racit.
Alte retete cu paste si retete cu vinete: paste cu broccoli, paste cu chiftele, pui gorgonzola, paste cu pesmet, paste cu pui, paste cu rosii, paste cu ciuperci, salata de vinete, zacusca de vinete, vinete conservate.
Alte retete cu paste si retete cu vinete: paste cu broccoli, paste cu chiftele, pui gorgonzola, paste cu pesmet, paste cu pui, paste cu rosii, paste cu ciuperci, salata de vinete, zacusca de vinete, vinete conservate.
Pofta
Buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu