Retete Aperitive Cu Peste Reteta Salata De Icre Cu Peste Afumat
O
reteta de salata de icre mai deosebita este urmatoarea reteta de salata de icre cu peste
afumat, se prepara foarte simplu si usor si este un aperitiv cu peste excelent si un aperitiv rece pe care eu il prepar ori de cate ori am ocazia. Pentru
aceasta reteta avem nevoie de o ceapa mica tocata marunt, salata de icre si
peste afumat in proportie de 3:1 in functie de gustul fiecaruia.
Salata de icre se poate cumpara gata facuta dar mult mai buna este salata de icre de casa. In primul rand se
prepara salata de icre clasic, dar eu o s-o fac la zepter deoarece se face mult mai
repede si iese mult mai consistenta, o reteta de salata de icre la zepter este
si aici. Pestele afumat se taie cubulete si se curata de putinele oase
existente, iar ceapa se toaca cat mai marunt. Se amesteca usor ceapa in salata de icre
si apoi pestele afumat, se potriveste consistenta in functie de gustul fiecaruia, cu
mai mult peste afumat sau cu mai putin. Se serveste pe felii de paine alaturi de masline uscate. Alte retete de salate de icre si aici, sau salate cu peste afumat aici.
Pofta
Buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu