Retete Culinare Aperitive De Casa Reteta Rulouri Din Cotlet De Porc La Cuptor
Rulouri
din carne de porc, un preparat cald din carne de porc, dar si un excelent aperitiv rece, un cotlet cu umplutura de ciuperci, ceapa, ardei capia si branza. Reteta pentru
prepararea rulourilor este una de dificultate medie si un timp de preparare
reletiv scurt. Pentru 12 rulouri sunt necesare urmatoarele ingrediente:
-12
felii subtiri cotlet de porc fara os
-6
ciuperci champignon
-1
ardei kapia rosu
-1
ceapa
-50g
cascaval sau branza
-½
lingurita sare
-½
lingurita piper macinat
-50ml
vin alb
-2
linguri ulei
-1
lingura unt
Mod
de preparare rulouri de porc umplute cu branza si legume
Prepararea
rulourilor se face astfel, se subtiaza putin cu ciocanul de snitele bucatile de cotlet
daca este nevoie, apoi se condimenteaza cu sare si piper. Ciupercile si ceapa
se curata, se spala si se taie cubulete apoi se pun impreuna la calit pana cand
se inmoaie si nu mai au zeama, apoi se aduga putina sare dupa gust.
Ardeiul capia se curata si se taie bastonase de latimea feliilor de cotlet, iar branza se taie la fel ca ardeiul. Se ia o bucata de cotlet, se asaza pe toata suprafata ei jumatate de lingurita cu umplutura de ciuperci si cate un bastonas de ardei si de branza, dupa care se infasoara pana cand se obtine un rulou care se fixeaza cu o scobitoare. Se procedeaza asemanator cu restul ingredientelor pana cand se obtin toate rulourile.
Ardeiul capia se curata si se taie bastonase de latimea feliilor de cotlet, iar branza se taie la fel ca ardeiul. Se ia o bucata de cotlet, se asaza pe toata suprafata ei jumatate de lingurita cu umplutura de ciuperci si cate un bastonas de ardei si de branza, dupa care se infasoara pana cand se obtine un rulou care se fixeaza cu o scobitoare. Se procedeaza asemanator cu restul ingredientelor pana cand se obtin toate rulourile.
Se
asaza rulourile unele langa altele intr-o tava mica rotunda unsa cu putin ulei, se adauga vin si
se stropesc foarte putin cu ulei, dupa care se acopera cu staniol si se
introduc in cuptorul preincalzit la 220 grade celsius timp de 30 minute, dupa care se descopera si
se ung cu unt si se mai lasa inca 10 minute la cuptor sa se rumeneasca putin. Cand
sunt gata se scot scobitorile si se asaza pe platou. Incearca si reteta de rulada de porc aici, sau alte retete de rulouri aici.
Rulouri de porc umplute cu ciuperci branza si legume, un fel de mancare delicios si aspectos, rulourile se servesc fierbinti, dar sunt foarte gustoase si reci, sub
forma de aperitiv taiate felii subtiri. Sunt foarte bune si gustoase si au un
aspect placut si delicat. Alte retete de aperitive si aici, retete cu porc aici sau retete fripturi aici. Pofta
Buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu