Retete Culinare Omleta Pufoasa Cu Branza Si Ciuperci Reteta De Casa Pentru Mic Dejun
O
reteta pentru un mic dejun simplu si rapid de preparat cu ingrediente sanatoase
din oua bio si ciuperci proaspete, care ne vor oferi sursa de proteine si
energie necesara pentru inceputul unei zile, este urmatoarea reteta de omleta
cu ciuperci. Cum se face o omleta rapida cu ciuperci urmareste reteta mea, urmatoarele
ingrediente sunt suficiente pentru o portie de omletă, iar timpul de preparare
este foarte scurt, adica doar cinci minute.
Ingrediente
omleta pufoasa
-2
oua bio
-1
ciuperca champignion mare
-1
lingura ulei sau unt
-1
praf de sare de mare
-1
praf de piper negru macinat
-1
lingurita cas sau cascaval ras pe razatoarea mica
-1
crenguta patrunjel verde pentru decor
-ouale se spala si apoi se sparg intr-un bol,
dupa care se bat bine impreuna cu un praf de sare,
-ciuperca
cu tot cu piciorus se spala bine si se taie feliute subtiri,
-intr-o
tigaie neaderenta de teflon sau ceramica se pune uleiul, se lasa sa se incinga
putin apoi se pun feliutele de ciuperci si se rumenesc usor pe ambele parti,
-cand
ciupercile sunt gata se adauga ouale batute si se lasa omleta sa se coaca fara
sa se amestece,
-daca
se doreste ca omleta cu ciuperci sa se coaca frumos fara sa fie foarte rumenita
se poate acoperi cu un capac transparent ca sa fie totul sub control,
-cand
omleta este gata se adauga deasupra piperul macinat si casul sau cascavalul ras
care se va topi imediat si va da un plus de gust omletei,
-se
presara deasupra verdeata proaspata tocata marunt si se mananca imediat cat
timp este calda.
Omleta taraneasca cu ciuperci se mananca imediat, fierbinte fiind foarte buna si tare gustoasa, este consistenta, sanatoasa si plina de energie, sau se poate manca foarte bine si dupa ce s-a racit intr-un
sandvis gustos cu castraveti murati sau gogosari in otet. Alte retete de
mancare rapida, idei si retete de omlete aici, retete pentru mic dejun si
gustari aici, pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu