Reteta Sos Pesto De Leurda Cu Nuca Bio Vegan Retete Sosuri De Post Vegetariene
Sos pesto de leurda cu nuca, reteta sos pesto bio vegan de post preparat rapid la blender cu frunze de leurda proaspete, miez de nuca, ulei de masline extravirgin si otet de mere, retete sosuri si dressinguri naturale facute acasa.
Ingrediente 250g sos de leurda cu nuca
-150g leurda proaspata-80ml ulei de masline extravirgin
-50ml apa plata
-10ml otet de mere
-15g miez de nuca
-10g miere de albine
-2g sare de mare
Mod de preparare sos pesto de leurda bio
-frunzele de leurdă proaspate se spala cu apa rece,-leurda se poate opari putin inainte in apa fiarta sau se lasa asa asa fresh,
-miezul de nuca se macina grosier, la fel si miezul de nucă se poate coace cateva minute la cuptor inainte de folosire,
-otetul de mere se poate inlocui cu zeama de lamaie, sau se pot folosi impreuna,
-se pun frunzele de leurda in vasul unui blender si se adauga dupa gust: sare de mare, ulei de masline extravirgin, miere de albine naturala de la apicultori, otet de mere natural si miez de nuca,
-reteta de sos pesto de leurda cu nuca,
se foloseste dupa gust pentru condimentarea mancarurilor, se serveste alaturi
de carne, oua, paste, peste si branza, oua prajite, fierte sau posate,
branzeturi vechi maturate, etc.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu