Nalangate cu branza reteta

Nalangate Cu Branza Reteta Gogosi Dobrogene Retete De Patiserie

Nalangate cu branza oua faina si drojdie reteta gogosi dobrogene cu lingura prajite la ceaun retete de patiserie desert stradal facut acasa,

Reteta nalangate cu branza, oua, drojdie, faina si vanilie, un desert super usor, moale si pufos, dulce si gustos, aromat si delicios, o reteta de patiserie foarte rapid de preparat si acasa in bucatarie, retete deserturi dobrogene, rețeta gogosi cu lingura, ceva bun! Ingredientele sunt pentru aproximativ 30 nalangate.

Nalangate cu branza oua faina si drojdie reteta gogosi dobrogene cu lingura prajite la ceaun retete de patiserie desert stradal facut acasa,

Ingrediente nalangate cu branza

-500g brânză de vaci sau telemea
-500g făină
-4 ouă
-7g drojdie uscata
-4 pliculete zahăr vanilat
-3 linguri zahar tos
-1 sticluta esenta de vanilie 25ml
-1 praf de sare
-1 lingurita zahar pentru drojdie
-3 linguri iaurt pentru drojdie
-1 litru ulei pentru prajit gogosile

Mod de preparare gogosi cu branza

Cum se fac nalangatele cu branza urmareste reteta mea simpla si usoara, reteta video este si pe YouTube aici,

Sau reteta clasica de nalangate cu drojdie, oua si iaurt, reteta este aici,

-reteta de nalangate este foarte simpla si usoara,
-in primul rand se pune drojdia intr-o cana la dospit,
-se poate folosi atat drojdie proaspata cat si drojdie uscata,
-se adauga 2 lingurite de faina, 1 lingurita de zahar si 3 linguri de iaurt caldut,
-se amesteca bine si se lasa drojdia la crescut timp de 10 minute,
-se sparg intr-un castron 4 oua, se adauga un praf de sare, pliculetele de zahar vanilat, sticluta cu esenta de vanilie, cantitatea de branza si drojdia activata,
-se mixeaza usor si se incorporeaza treptat faina pana cand se obtine un aluat consistent, potrivit de moale cat sa se poata modela intre palme,
-se lasa aluatul la dospit timp de 30 minute, apoi cu palmele ude se ia din aluat si se modeleaza rotunde,
-sau se iau cu lingura in diferite forme, apoi se prajesc la foc mediu pana devin aurii,
Nalangate cu branza oua faina si drojdie reteta gogosi dobrogene cu lingura prajite la ceaun retete de patiserie desert stradal facut acasa,

-se scot cu paleta si se scurg bine de ulei,
-se servesc ca atare sau dupa gust se pot pudra cu zahar pudra vanilat si se asaza pe platou,
-nalangatele nu se prajesc la foc tare deoarece vor ramane crude la interior iar exteriorul se va rumeni prea tare,
-se servesc calde sau reci, simple sau cu lapte sau iaurt, ca o gustare sau desert, la mic dejun alaturi de cafea, gogosi cu lingura ceva super bun, pofta buna!
Alte retete de nalangate aici, retete de gogopsi aici, retete de patiserie aici, retete de deserturi aici.
Nalangate cu branza oua faina si drojdie reteta gogosi cu lingura dobrogene prajite retete patiserie desert de casa,

Nalangate cu branza oua faina si drojdie reteta gogosi cu lingura dobrogene prajite retete patiserie desert de casa,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu