Gogosi de post

Reteta Gogosi Pufoase De Post - Retete Gogosi Cu Aluat De Scovergi


gogosi, gogosele, gogosi pufoase, gogosi pufoase de post, retete de post, dulciuri, deserturi, retete culinare, retete gogosi, reteta gogosi, gogosi cu aluat de scovergi, cum se fac gogosile, dulciuri de post, deserturi de post, gogosi cu zahar pudra, gosgosi de casa,

     O reteta simpla si delicioasa de gogosi pufoase preparate in timpul postului se poate face foarte rapid din coca de scovergi. Ca ingrediente avem nevoie de: 500-600 g de faina (cat cuprinde); 1 cana de apa; 2 cubulete de drojdie (2 x 25g); ½ lingurita de sare; 2 linguri de ulei; 50 g de zahar pudra pentru pudrat gogosile si 1 lingurita de zahar tos pentru drojdie. Cum se face o coca reusita pentru gogosi? 
     Intr-un vas incapator se pune drojdia, se faramiteaza si se presara deasupra putin zahar. Intr-un ibric se incalzeste o cana apa si putina sare. Cand apa este calduta se toarna peste drojdie si se amesteca pana cand aceasta se dizolva complet. Se mai adauga putin ulei si treptat faina amestecand pana cand se obtine un aluat elastic potrivit de tare, asemanator cu cel de scovergi. Se presara putina faina pe blatul de lucru si se mai framanta aluatul de gogosi cateva minute dupa care se tranteste de cateva ori de masa. Se presara putina faina in vas, asezam aluatul si mai presaram putina faina si peste el, dupa care il acoperim cu un prosop si il lasam sa creasca la caldura aproximativ 30 de minute, pana cand coca isi mareste volumul. 
aluat de gogosi de post, coca de gogosi de post, coca de scovergi, aluat de paine, retete de post, aluaturi si cocaturi, coca de casa, cum se face coca de gogosi,

     Dupa ce aluatul a crescut frumos, se presara faina pe blat si se intinde o foaie mai groasa de aluat din care vom prepara gogosile. Cu ajutorul unui pahar inmuiat putin in faina apasam pe aluat si formam gagosile pe care le lasam sa creasca pe masa inca 10 minute. 
preparare gogosi pufoase de post, cum se fac gogosile, reteta gogosi pufoase de casa de post, retete culinare,

preparare gogosi pufoase de post, cum se fac gogosile, reteta gogosi pufoase de casa de post, retete culinare,

     Incingem ulei suficient de mult intr-o tigaie si apoi punem gogosile la prajit intorcandu-le pe ambele parti pana cand sunt rumenite frumos. Se scot intr-un castron pe un servetel si apoi se pudreaza cu zahar pudra. 
gogosi, gogosi pufoase, gogosi pufoase de post, retete de post, dulciuri, deserturi, retete culinare, retete gogosi, reteta gogosi, gogosi cu aluat de scovergi, cum se fac gogosile, dulciuri de post, deserturi de post, gogosi cu zahar pudra, gosgosi de casa,

gogosi pufoase, gogosi pufoase de post, retete de post, dulciuri, deserturi, retete culinare, retete gogosi, reteta gogosi, gogosi cu aluat de scovergi, cum se fac gogosile, dulciuri de post, deserturi de post, gogosi cu zahar pudra, gosgosi de casa, gogosele,

     Gogosi pufoase de post, un desert reusit, simplu si usor de preparat, pe care il mananci oricand cu placere. 
POFTA BUNA! 
gogosi, gogosele, gogosi pufoase, gogosi de post, retete de post, dulciuri, deserturi, retete culinare, retete gogosi, reteta gogosi, gogosi cu aluat de scovergi, cum se fac gogosile, dulciuri de post, deserturi de post, gogosi cu zahar pudra,

gogosi, gogosele, gogosi de post, gogosi pufoase de post, retete de post, dulciuri, deserturi, retete culinare, retete gogosi, reteta gogosi, gogosi cu aluat de scovergi, cum se fac gogosile, dulciuri de post, deserturi de post, gogosi cu zahar pudra,