Reteta Rulou Din Piept De Pui Cu Ficatei Si Kaiser
Avem nevoie pentru prepararea acestor
rulouri de pui de urmatoarele ingrediente: 2 piepti de pui dezosati si curatati
de piele, 200g ficatei de pui, 200g kaizer feliat subtire, ½ lingurita de sare,
½ lingurita de piper negru macinat, 50ml de vin alb si 2 linguri de ulei pentru uns
tava. Taiem fiecare piept de pui in doua, dupa care cu un cutit foarte bine
ascutit il feliem in felii subtiri ca la snitel, dupa care le batem putin cu
ciocanul pentru snitele ca sa fie cat mai intinse si mai subtiri. Condimentam
cu sare si piper fiecare bucata de piept, asezam intr-o margine un ficatel si
apoi rulam totul impreuna, iar la sfarsit o mai rulam intr-o bucata de kaizer
pe care o prindem cu scobitori ca sa nu se desfaca. Procedam la fel cu restul
ingredientelor pana cand vom obtine 18-20 rulouri de pui pe care le asezam
intr-o tava unsa cu putin ulei.
Introducem tava in cuptor la foc potrivit si cand
rulourile sunt aproape gata le stropim cu vin si le mai lasam inca 5-10 minute
pana cand s-au rumenit usor. Cand sunt gata scoatem rulourile din cuptor si le
servim fierbinti alaturi de o garnitura de cartofi acordeon si niste gogosari
murati sau castraveti in otet, sau reci sub forma de aperitiv taiat feliute.
Rulou de pui, un preparat minunat, gustos
si delicios din piept de pui, ficatei si kaizer care se mananca foarte usor
fiind foarte apetisant.
Pofta
Buna!