Cum
se face simplu si usor o budinca de ciocolata reusita. Esti acasa si iti este
pofta de ceva dulce si bun, de un desert cremos rapid de preparat atunci
incearca reteta mea de budinca de cacao cu aroma de vanilie si rom (chocolate budding), pe care o
poti servi calda sub forma de crema de ciocolata sau rece sub forma de budinca.
Ingrediente
- 1 litru lapte
- 2 oua
- 6 linguri zahar
- 4 linguri faina
- 4 linguri cacao
- 30g unt
- 1 lingura esenta de rom
- 1 lingura esenta de vanilie
- 1 praf de sare
Mod
de preparare
Ingredientele
sunt pentru 4 castronele de budincă, urmareste reteta pas cu pas ca sa-ti reuseasca reteta:
-pune
intr-o craticioara cu fundul gros 2 oua si 1 praf de sare,
-mixeaza
putin ouale apoi adauga cantitatea de zahar,
-amesteca cantitatea de faina si cacao si incorporeaza-le in oua,
-amesteca cantitatea de faina si cacao si incorporeaza-le in oua,
-adauga
treptat laptele amestecand continuu,
-pune
budinca in forme sau in castronele si o servesti imediat sau dupa ce s-a racit,
o poti servi ornata cu frisca, cacao sau ciocolata rasa, sau alaturi de diverse
fructe proaspete sau uscate.
Pofta
Buna!