Retete Cu Catina De Casa Reteta Macerat De Catina Cu Miere
Un puternic izvor de sanatate este catina cu miere, in cazul de fata sirop de catina, un preparat natural bogat in vitamine, minerale si antioxidanti, benefic organismului in cure de detoxifiere in special primavata si toamna. Cătina este cel mai puternic antioxidant natural, actioneaza benefic in special asupra imunitatii si aparatului respirator, buna in lupta cu covid-19. Cum se face aceasta bautura minune urmareste reteta mea, ingredientele sunt pentru 500ml sirop de catina cu miere.
Ingrediente sirop de catina
-1kg fructe de catina
-500g miere de albine naturala
Mod de preparare sirop de catina cu miere
-cum se procedeaza, se curata foarte bine fructele
de cătină, se pun intr-o sita si se spala sub jet de apa rece,
-se pune apoi catina intr-un blender
sau storcator de fructe, sucul rezultat se amesteca cu miere de albine, in parti egale sirop si miere,
-siropul rezultat se pastreaza la
rece, se lasa la macerat timp de 5 zile sau se consuma imediat,
-doza normala este de 1 lingura de 2-3 ori pe zi cu 30 minute inainte de masa.
Alte retete cu catina si mod de preparare si aici, retete leacuri naturiste aici.