6 iunie 2016

Varza noua cu carne

Mancare De Varza Dulce Cu Carne De Pui


mancare de varza, varza cu carne, varza calita, retete, retete culinare, retete de mancare, varza cu pui, mancaruri cu carne, retete cu pui, preparate din pui, bucataria romaneasca,

     De mult imi era pofta de o mancarica de varza noua necalita asa cum mancam odata la bunici, o mancare preparata din varza dulce, rosii, ceapa, ardei, putin ulei, carne de pui si multa verdeata proaspata. Dar cum preparam aceasta reteta, in primul rand spalam si curatam carnea si toate legumele, carnea o portionam si o presaram cu putina sare, iar legumele le taiem in felul urmator: varza fideluta, ceapa si verdeata marunt, ardeiul cubulete. 
Pentru 8 portii de mancare eu am folosit urmatoarele ingrediente: 2 kg varza noua, 4 pulpe de pui, 4 aripioare de pui, 3 linguri ulei, 1 ceapa mare, 1 ardei gras galben, 1 ardei kapia rosu, 1 borcan mare suc de rosii, ½ cana bors de casa, 1 legatura marar verde, 1 ardei iute, 1 foaie dafin, 1 lingurita sare, 1 lingurita cimbru, 1 lingurita boia de ardei dulce, ½ lingurita piper macinat
Reteta se prepara foarte simplu si usor in 60 minute, iar condimentele se pun dupa gustul fiecaruia. 
retete cu varza, preparate din varza, retete cu legume, preparate din legume, retete culinare,

pulpe de pui, aripi de pui, copane de pui, retete cu pui, preparate din pui, retete culinare,

     Cum facem mancare de varza noua. Intr-o cratita cu capac incingem putin ulei si prajim la inceput carnea, inabusim carnea amestecand-o din cand in cand iar cand este bine patrunsa o descoperim sa prinda si putina culoare, apoi o scoatem intr-o farfurie. In uleiul incins cu gust de pui punem ceapa taiata marunt iar dupa ce o calim cateva minute adaugam ardeiul taiat cubulete si ciusca intreaga. 
retete cu varza, retete cu ardei si ceapa, preparate din varza si legume, retete, retete culinare,

mancare de varza, varza cu carne, varza calita, retete, retete culinare, retete de mancare, varza cu pui, mancaruri cu carne, retete cu pui, preparate din pui, bucataria romaneasca,

Amestecam bine iar dupa 2 minute adaugam varza si o calim si pe ea cateva minute, dupa care punem sucul de rosii, borsul si condimentele dupa gust. 
Sare se pune la sfarsit cand mancarea este aproape gata, ardeiul iute se pune intreg despicat pe jumatate curatat de seminte si se scoate pe parcurs daca mancarica devine prea iute. Borsul se adauga pentru a da un gust putin acrisor si merge foarte bine adaugat in mancarea de varza, la fel si mararul proaspat care merge foarte bine cu carne de pui si varza proaspata
mancare de varza, varza cu carne, varza calita, retete, retete culinare, retete de mancare, varza cu pui, mancaruri cu carne, retete cu pui, preparate din pui, bucataria romaneasca,

Se fierbe varza acoperita cu capac timp de 30 minute sau pana cand varza este facuta, pe parcurs se potriveste concentratia mancarii si mai adaugam putina apa daca o vrem mai zemoasa sau o descoperim daca o dorim mai scazuta. 
La final adaugam verdeata proaspata si dupa ce o amestecam punem si bucatile de carne prajita de pui, mai dam cateva clocote si oprim focul. 
Varza cu carne se serveste calda cu paine de casa frumos rumenita sau cu o mamaliguta calda sau rece dupa preferinta.
     Mancare de varza proaspata, o reteta de mancare delicioasa cu carne de pui si varza dulce, un preparat romanesc gustos si sanatos care te imbie si te invita la masa inca de la inceput cu mirosul si aroma inconfundabila mancarurilor preparate acasa. 
Pofta Buna! 
mancare de varza, varza cu carne, varza calita, retete, retete culinare, retete de mancare, varza cu pui, mancaruri cu carne, retete cu pui, preparate din pui, bucataria romaneasca,

mancare de varza, varza cu carne, varza calita, retete, retete culinare, retete de mancare, varza cu carne de pui, mancaruri cu carne, retete cu pui, preparate din pui, bucataria romaneasca,

varza cu carne, varza calita, retete, retete culinare, retete de mancare, varza cu pui, mancaruri cu carne, retete cu pui, preparate din pui, bucataria romaneasca,

5 iunie 2016

Ceai de patrunjel

Retete Ceai De Patrunjel Verde Pentru Sanatate - Ceai De Slabit


ceai de slabit, retete, ceai de patrunjel preparare, sanatate, ceai de patrunjel pentru slabit, dieta cu ceai de patrunjel, cura cu patrunjel, dieta cu patrunjel, diete, cure, regim, leacuri babesti, retete naturiste, ceaiuri, ceai, ceai de patrunjel verde,


     Un preparat pe baza de patrunjel cu un efect rapid de eliminarea apei din organism sau chiar de scadere in greutate este ceaiul de patrunjel. Pentru prepararea acestuia avem nevoie de 1 litru apa fierbinte si 5 linguri de patrunjel verde tocat. 
patrunjel verde, sanatate, cure, diete, regim, retete cu patrunjel, preparate din patrunjel,

Patrunjelul verde il spalam si apoi il tocam marunt dupa care luam 5 linguri de patrunjel si le punem intr-o cratita peste care turnam apa fierbinte. Lasam ceaiul de patrunjel sa se infuzeze timp de 20 minute si apoi il strecuram. 
ceai de slabit, ceai de patrunjel, ceai de patrunjel preparare, ceai de patrunjel pentru slabit, dieta cu ceai de patrunjel, cura cu patrunjel, dieta cu patrunjel, diete, cure, regim, retete, leacuri babesti, retete naturiste, ceaiuri, ceai, ceai de patrunjel verde,

Obtinem astfel ceaiul de patrunjel pe care il bem in cursul unei zile. Acest ceai are efectul de a elimina apa din organism daca il bem 3 zile la rand, si chiar putem a slabi 2-3 kilograme daca eliminam in acelasi timp din alimentatie consumul de grasimi, dulciuri si facem cateva exercitii fizice de orice fel. Ceaiul de patrunjel este un ceai cu un gust placut si o aroma proaspata care se poate bea indulcit cu putina miere de albine sau zeama de lamaie fiind foarte bun si impotriva balonarii. Daca cauti retete naturiste si un remediu natural benefic pentru organism, foloseste acest ceai cu incredere in cure si diete. 
ceai de patrunjel, sanatate, ceai de patrunjel preparare, ceai de patrunjel pentru slabit, dieta cu ceai de patrunjel, cura cu patrunjel, dieta cu patrunjel, diete, cure, regim, retete, leacuri babesti, retete naturiste, ceaiuri, ceai, ceai de patrunjel verde,

ceai de slabit, retete, diete, cure, regim, sanatate, ceai de patrunjel, ceai de patrunjel preparare, ceai de patrunjel pentru slabit, dieta cu ceai de patrunjel, cura cu patrunjel, dieta cu patrunjel, leacuri babesti, retete naturiste, ceaiuri, ceai, ceai de patrunjel verde,

Setari bios pentru instalare windows

Cum Setam Bios American Megatrends Pentru Butare


bios, setari bios, bootare, boot,

     Setup Utility American Megatrends Bios. Pentru a instala sau reintala Windows trebuie facute mai intai in Bios cateva setari, fara care CD-ul sau Stik-ul cu windows nu boot-eaza. Este foarte simplu, dam restart la calculator iar cand acesta reporneste apasam continuu tasta „Delete” pana cand PC-ul intra in Bios. Sunt mai multe metode de a intra in bios, fiecare calculator difera de la caz la caz, se poate intra in „BIOS Setup Utility” apasand tasta „Del” sau „F1” sau ‚F2”, etc. Apasarea tastei trebuie facuta in primele secunde cand calculatorul reporneste, inainte de a se incarca sistemul de operare.
     Ce setări BIOS pentru a instala Windows 7 trebuie să faci, sau oricare alta varianta de windows. Intram in Bios cum am spus mai sus iar cu ajutorul sagetilor de la tastatura mergem la „Boot”, apoi in jos la „Fixed Boot Order Priorities” si intram apasand tasta „Enter” in Boot Obtion #1 si schimbam din „Hard Disk” in CD/DVD sau Stik, depinde pe ce avem windows-ul de instalat. Apasam tasta „Esc” si intram in „Save & Exit” si dam „Save Changes and Reboot”, iar calculatorul reporneste singur. Mai departe vor aparea pe ecran toti pasii de urmat si este foarte simplu sa instalezi un windows.
     Ce este important, dupa terminarea instalarii intram din nou in Bios si modificam setarile asa cum erau ele inainte, adica la boot obtion nr.1 punem din nou prioritar hard disk-ul, salvam si iesim. 
La fel de important este sa stim ca la o reinstalare de windows orice avem salvat in „partitia C” dispare, deci memoram inainte de reinstalarea windows-ului orice avem important pe Desktop sau Biblioteci
Foarte important mai este si alegerea tipului de windows, de exemplu daca avem un calculator cu RAM marisor, de exemplu de 4 GO este pacat sa instalam un windows x32 bit pentru ca pierdem din ram. Mult mai rapid o sa se miste calculatorul daca instalam o varianta x64 bit, atunci cand din cei 4 GO existenti vor fi utilizati 3,45 GO, fata de cel de x32 bit cand vor fi utilizati doar jumatate. Apoi toate programele binenteles le instalam tot pe cele compatibile sistemului de operare, adica de 64 bit. 
bios, setari bios, bootare, american megatrends, boot, instalare windows,

american megatrends, setari bios, bootare, reinstalare windows, boot,

bios, american megatrends, bootare,

bios, setari bios, bootare, american megatrends,

bios, setari bios, bootare, american megatrends, boot,

bios, setari bios, bootare, american megatrends, boot,

bios, setari bios, bootare, american megatrends, boot,

4 iunie 2016

Salata verde cu oua

Retete Salata De Primavara Cu Oua


salata verde, salata verde cu ou, salata verde retete, salata verde preparare, salata verde reteta simpla, salate, salata verde cu ou, retete, retete culinare, diete, cure, regim, salata,

     O salata verde este oricand binevenita, proaspata, usoara, sanatoasa si foarte gustoasa. Salata verde cu ou este o salata plina de vitamine cu un gust minunat care se prepara foarte simplu si usor dintr-o salata mare verde, 1 legatura ceapa verde, 2 oua fierte tari, 2 castraveti, 1 lingurita ulei de masline, 1 lingurita otet de mere, 1 praf de sare, marar verde, patrunjel verde, 100g branza telemea de vaca
Spalam bine salata in apa rece, o curatam de cotor si o lasam putin sa se usuce. Spalam si ceapa verde, castravetele, mararul si patrunjelul. Intr-un ibric punem ouale la fiert aproximativ 5 minute pentru ca galbenusul sa fie tare. Dupa ce s-au fiert ouale le spalam cu apa rece si le lasam putin sa se raceasca cat timp vom pregati salata. 
Taiem salata dupa preferinta, mai mic sau mai mare si o asezam intr-un bol de salata. Ceapa verde si castravetele le taiem rondele iar verdeata o tocam marunt. Adaugam toate acestea peste salata si le amestecam. Branza o taiem cubulete iar ouale le taiem in 4 si apoi daca dorim fiecare feliuta o mai taiem in 2. Adaugam peste salata sare, ulei de masline si otet, amestecam bine. Adaugam branza deasupra, amestecam usor iar la final ornam cu feliutele de ou fiert. 
     Salata verde cu oua, o salata simpla si usoara, foarte buna si gustoasa care se mananca usor, cu multa placere si este foarte sanatoasa si cu putine calorii. Daca cauti retete de salate incearca aceasta reteta, foarte buna in cure, diete, regim, iar gustul este delicios!  
Pofta Buna! 
salata verde cu oua, salata verde retete, salata verde preparare, salata verde reteta simpla, salata cu oua, salate, salata verde cu ou, retete, retete culinare, diete, cure, regim, salata, salata verde,

salate, salata verde, salata verde cu oua, salata verde retete, salata verde preparare, salata verde reteta simpla, salata cu oua, retete, retete culinare, diete, cure, regim, salata,

salata verde, salata verde cu oua, salata verde retete, salata verde preparare, salata verde reteta simpla, salata cu oua, salate, salata verde cu ou, retete, retete culinare, diete, cure, regim,

3 iunie 2016

Inghetata de zmeura

Retete Inghetata De Casa - Inghetata De Zmeura Cu Iaurt


inghetata, inghetata de casa, inghetata de zmeura cu iaurt, inghetata de zmeura reteta, inghetata de fructe, retete, retete culinare, dulciuri, deserturi, retete inghetata, reteta inghetata,

     O reteta simpla de inghetata de casa gustoasa, aromata, racoroasa si parfumata este reteta de inghetata de zmeura cu iaurt si oua. Inghetata se prepara foarte simplu si usor in 15 minute, avem nevoie doar de 500g zmeura, 5oog iaurt gras de casa, 3 linguri zahar, 1 ou.
Cum facem o inghetata de casa gustoasa. Pentru inceput spalam foarte bine in mai multe ape zmeura si o alegem de orice corp strain, apoi o mixam la blender pana devine o pasta. Trecem pasta printr-o sita ca sa elimiunam samburii sau daca ne place o putem lasa asa. Oul il separam albus de galbenus si le mixam pe fiecare separat cu cate o lingura de zahar pana obtinem o bezea de albusuri si o crema consistenta de galbenusuri. 
retete cu zmeura iaurt oua si zahar, ingrediente inghetata de casa, retete culinare,

In crema de galbenusuri adaugam iaurtul si pasta de fructe, iar dupa ce toate s-au incorporat adaugam bezeaua din albusuri si amestecam usor ca compozitia sa ramana aerata. 
retete inghetata de casa cu fructe, preparare inghetata de zmeura, retete culinare,

Punem compozitia de inghetata intr-un vas si o dam la congelator pentru 4 ore, atunci cand este buna de consumat. Ca sa fie mai cremoasa amestecam inghetata dupa primele 2 ore, apoi inca o data dupa o ora. 
inghetata, inghetata de casa, inghetata de zmeura, inghetata de zmeura cu iaurt, inghetata de zmeura reteta, inghetata de fructe, retete, retete culinare, dulciuri, deserturi,

Inainte de a fi servita se scoate cu 30 minute din congelator, se asaza in cupe, castronase sau cornete si se orneaza cu zmeura, fructe de padure sau capsuniInghetata se poate prepara si fara ou, se poate face simpla doar cu zmeura si iaurt sau se pot adauga cateva linguri de frisca. Si zaharul se poate inlocui dupa gust cu miere de albine
Poate vrei si alte retete de inghetata de casa cu fructe: inghetata de banane, inghetata de capsuni, inghetata de visine sau inghetata parfe
Pofta Buna! 
inghetata, inghetata de zmeura, inghetata de zmeura cu iaurt, inghetata de zmeura reteta, inghetata de fructe, retete, retete culinare, dulciuri, deserturi,

inghetata de casa, inghetata de zmeura, inghetata de zmeura cu iaurt, inghetata de zmeura reteta, inghetata de fructe, retete, retete culinare, dulciuri, deserturi,

inghetata, inghetata de casa, inghetata de zmeura, inghetata de zmeura cu iaurt, inghetata de zmeura reteta, inghetata de fructe, retete, retete culinare, dulciuri, deserturi,

1 iunie 2016

Suberec

Reteta Suberec Turcesc Cu Carne Si Condimente - Retete Suberek De Casa


suberek, suberec turcesc, suberek turcesc, suberec cu carne, suberec reteta turceasca, retete suberek, suberec reteta originala, suberec cu carne reteta, retete, retete culinare, gustari, retete din bucataria traditionala turceasca si tatareasca, retete de mancare,

     Cum facem suberec reteta turceasca. Reteta de suberec se prepara foarte simplu, in primul rand pregatim umplutura pentru suberec care trebuie sa fie mai condimentata si trebuie sa stea cateva ore bune la rece ca sa prinda gust inainte de prepararea suberecului. Pentru umplutura avem nevoie de carne de vita, oaie, porc, sau orice alta carne ne place, se poate folosi foarte bine si un amestec de carne
     Cum facem o umplutura de suberec gustoasa. Am tocat 1kg de carne cu satarul, 3 cepe mari taiate foarte marunt, am adaugat 2 lingurite sare, 1 lingura rasa cimbru macinat, 1 lingura piper macinat, 1 lingura boia de ardei dulce, 5 frunze menta proaspata tocata marunt, 5 frunze menta uscata faramitata intre degete. Am tinut umplutura suberec la rece acoperita cu o folie alimentara pana a doua zi cand am amestecat-o din nou si am mai potrivit gustul de sare si piper. Ceapa si condimentele dau gustul si aroma suberecului. La 1kg de carne tocata am pus 1kg ceapa, iar din toate ingredientele ies aproximativ 25 suberecuri mai mici. 
     Cum facem un aluat de suberec perfect. Am obtinut o coca buna pentru intins cu vergeaua amestecand 300ml apa calda, 600-700g faina, 2 linguri ulei si ½ lingurita sare, pe care am lasat-o apoi sa se odihneasca timp de 15 minute. Am facut bilute din coca si le-am intins foi mici si foarte subtiri pe blatul de lucru presarat cu faina. Peste fiecare foaie de aluat am intins cate 2 linguri umplutura. Am procedat identic ca la branzoaice, am lipit marginile si le-am taiat dandu-le forma specifica suberecului. Le-am prajit pe ambele parti intr-o tigaie cu ulei incins, le-am scurs foarte bine si le-am scos intr-un vas cu capac si tapetat cu servetele pentru a absorbi surplusul de ulei. Inainte de a fi servit, suberecul se abureste cateva minute, se serveste cald avand un gust excelent. Iti e pofta de suberek
     Suberek de casa, o reteta din bucataria traditionala turceasca si tatareasca, un preparat placut picant si condimentat specific mancarurilor turcesti, o gustare pe care eu o mananc oricand cu pofta si placere. 
Pofta Buna! 
suberec, suberek, suberec turcesc, suberek turcesc, suberec reteta turceasca, retete suberek, suberec reteta originala, suberec cu carne reteta, retete, retete culinare, gustari, mancare turceasca, retete de mancare, retete din bucataria traditionala turceasca si tatareasca,

suberec, suberec turcesc, suberek turcesc, suberec cu carne, suberec reteta turceasca, retete suberek, suberec reteta originala, suberec cu carne reteta, retete, retete culinare, gustari, retete din bucataria traditionala turceasca si tatareasca, mancaruri turcesti,

28 mai 2016

Pulpe de pui la cuptor

Friptura De Pui Cu Cartofi La Cuptor – Retete Pulpe La Cuptor Cu Sos


friptura de pui, pulpe la cuptor, copanele la cuptor, copane de pui la cuptor, friptura de pui la cuptor, retete, retete culinare, fripturi, pulpe de pui la cuptor electric,

     O friptura delicioasa si foarte usor de preparat este friptura de pui la cuptor, friptura poate fi simpla preparata doar in sos propriu sau cu un adaos de vin, se mai pot adauga dupa gust si cartofi sau alte legume. Eu o sa fac o friptura din pulpe de pui la cuptor electric in sos de vin cu multe condimente, dar friptura se poate face si cu orice alta carne de pui ne place, de la piept de pui, ciocanele sau copanele de pui pana la a face un pui intreg.
Pentru aceasta reteta avem nevoie de 4 pulpe de pui mari, 2 linguri ulei, 1 cana de vin alb bun, 2 catei de usturoi, 1 lingurita sare, 1 lingurita piper macinat, 1 lingurita boia de ardei dulce, 1 lingurita cimbru macinat, 1 foaie de dafin, cateva boabe de piper, 1 ceasca de apa optional. Friptura este pentru 4 persoane si se prepara in aproximativ 90 minute la 250 de grade in cuptor electric, depinde de marimea copanelor. 
copane de pui, retete cu pui, preparate din pui, carne de pui, retete culinare, food,

retete cu piper cimbru boia vin dafin si usturoi, plante aromate pentru friptura, retete culinare,

     Cum facem friptura de pui. Friptura se face foarte simplu, eu am gasit la Kaufland 4 pulpe de pui refrigerate foarte frumoase cantarind 500g bucata si acceptabile la pret. Am curatat bine copanele si le-am parlit pentru un gust mai bun, le-am spalat si le-am presarat cu sare mare neiodata, apoi le-am pus intr-o punga de plastic si le-am tinut la rece 24 ore. O sa fac friptura cu copane de pui intregi, am uns o tava de cuptor cu putin ulei, am scos copanele de la rece si le-am condimentat cu piper, cimbru, boia si le-am stropit si cu putin ulei, apoi le-am asezat in tava. 
retete cu pui, preparate din pui, fripturi, retete culinare, carne de pui la tava preparare,

Am adaugat 2 catei de usturoi tocati marunt, 1-2 foi de dafin, 250ml vin, am acoperit tava cu folie de aluminiu si am bagat tava in cuptor la 250 grade pentru 60 minute. Cat timp friptura este la cuptor putem face o salata de varza proaspata si o garnitura din cartofi copti sau prajiti, friptura mai merge servita si cu muraturi sau cu o garnitura din alte legume cum ar fi mazare sau fasole verde.
Dupa 60 de minute am scos tava cu friptura din cuptor, am intors pulpele pe cealalta parte si am bagat tava neacoperita in cuptor pentru inca 30 minute, pana cand friptura este frumos rumenita si carnea este bine patrunsa. Asa arata friptura dupa 60 minute. 
pulpe de pui la cuptor, retete cu pui, preparate din pui, copane de pui la cuptor, retete culinare, pulpe de pui la cuptor electric,

In cele 30 de minute am uns periodic copanele cu sosul din tava format, daca sosul este prea scazut se mai poate adauga ½ cana de vin. Cand friptura este gata se serveste calda, se asaza in farfurie cate o pulpa de pui intreaga si 2-3 linguri de sos, se serveste cu garnitura si salata preferata.
     Friptura de pui la cuptor, o friptura din carne de pui preparata la cuptor, o reteta de mancare gustoasa si sanatoasa, o reteta care se prepara cel mai simplu si usor. 
Pofta Buna! 
pulpe de pui la cuptor electric, fripturi, retete, copane de pui la cuptor, retete cu pui, preparate din pui, retete culinare, retete de mancare, food, fripturi la cuptor,

retete, fripturi, pui cu cartofi la cuptor, pulpe de pui la cuptor electric, copane de pui la cuptor, fripturi la cuptor, retete de mancare, mancare cu pui,

24 mai 2016

Tort diplomat cu capsuni



Tort Diplomat Aniversare – Reteta Tort Diplomat Cu Fructe Facaut Acasa


tort diplomat, tort diplomat aniversare, tort diplomat excelent, prajitura diplomat, tort diplomat cu piscoturi, torturi, dulciuri, prajituri, tort, deserturi, tort diplomat reteta, tort cu fructe, retete, retete culinare,

     Un tort minunat, delicios si parfumat este tortul diplomat cu capsuni. Ornat cu capsuni este un tort diplomat excelent, un tort elegant cu un blat din piscoturi de sampanie, crema diplomat si multe capsuni proaspete dulci si aromate care te imbie cu gustul si mirosul lor imbietor, intr-un cuvant un tort deosebit care merita incercat. Tortul se prepara relativ simplu, necesita doar un timp mai indelungat ca sa se intareasca inainte de a fi gata. 
Pentru a prepara tortul avem nevoie de 500ml lapte, 6 galbenusuri, 200g zahar, 2 pliculete zahar vanilat, 20g gelatina foi (12 foi), 500ml frisca lichida, 30 piscoturi sampanie, 500g capsuni romanesti proaspete. Cu ingredientele enumerate mai sus mie mi-a iesit un tort cu diametrul de 24cm. Daca cauti o reteta de prajituri sau torturi de casa cu fructe incearca aceasta reteta.
retete cu piscoturi frisca capsuni oua zahar gelatina si lapte, ingrediente torturi si prajituri de casa, retete culinare,

fructe, capsuni, retete cu capsuni, preparate din capsuni, dieta cu capsuni, retete, retete culinare,

Cum facem un tort diplomat reusit. Foarte simplu, intr-un castron batem bine galbenusurile cu un praf de sare, zaharul tos si zaharul vanilat pana cand acesta se topeste si se obtine o crema consistenta din galbenusuri. Incalzim putin laptele si il turnam peste crema de galbenusuri, amestecam bine pana cand totul este foarte bine amestecat dupa care punem compozitia pe foc la bain marie. Tinem foarte putin la bain marin amestecand continuu iar cand a inceput sa fie consistenta o luam de pe foc si o lasam sa se raceasca. Nu trebuie tinuta prea mult pe foc pentru a nu exista pericolul sa se taie. 
compozitie tort diplomat preparare, retete culinare, oua lapte si zahar la bain marie,

Cat timp compozitia se raceste putin batem bine frisca lichida pana cand se intareste si devine consistenta. Alegem cateva capsuni mai frumoase pentru ornat tortul deasupra iar restul le taiem feliute si cubulete. Punem gelatina la inmuiat intr-un castronel cu putina apa calduta, iar dupa 5 minute cand s-a inmuiat o scoatem si o amestecam in compozitia de oua calduta pana cand este bine dizolvata. Mai lasam compozitia sa se raceasca iar cand este aproape rece o amestecam usor cu frisca batuta. Astfel am obtinut compozitia de crema diplomat pe care o impartim in doua, o parte o lasam simpla iar cealalta parte o amestecam cu capsunile taiate cubulete. 
compozitie tort diplomat cu capsuni preparare, retete cu frisca si capsuni, retete culinare,

Intr-o tava rotunda de tort cu pereti detasabili asezam piscoturile de sampanie sub forma de blat, dupa care cu grija asezam piscoturile in picioare pe marginea tavii. Compozitia cu capsuni o punem usor in tava peste blatul de piscoturi avand grija sa nu daramam piscoturile laterale. Nivelam usor si asezam deasupra unele langa altele feliute de capsuni peste care punem restul de compozitie alba diplomat. Nivelam frumos deasupra si ornam tortul cu capsuni taiate in doua sau intregi si frumos asezate. 
retete torturi si prajituri de casa, cum facem tort diplomat, cum se face tort diplomat, retete culinare,

Introducem tortul in frigider si il lasam sa se intareasca pana a doua zi dupa care il punem pe un platou si ii desfacem inelul iar daca dorim il ornam la baza tortului cu capsuni intregi, sau dupa preferinta il putem stropi cu ciocolata
tort diplomat, tort diplomat aniversare, tort diplomat excelent, prajitura diplomat, tort diplomat cu piscoturi, torturi, dulciuri, prajituri, tort, deserturi, tort diplomat reteta, tort cu fructe, retete, retete culinare,

     Tort diplomat cu capsuni, un tort festiv, extraordinar de bun, dulce, proaspat si aromat cu crema diplomat racoroasa, capsuni proaspete si piscoturi de sampanie care ti se topeste in gura de bun ce este.  
Tort diplomat cu piscoturi, se poate pregati pentru a sarbatori o aniversare sau orice eveniment mai deosebit.alaturi de o cupa de sampanie, un tort minunat, pentru cineva drag, facut din dragoste cu multa dragoste!
POFTA BUNA!  
torturi, tort diplomat aniversare, tort diplomat excelent, prajitura diplomat, tort diplomat cu piscoturi, dulciuri, prajituri, tort, deserturi, tort diplomat reteta, tort cu fructe, retete, retete culinare,

tort diplomat, tort diplomat cu capsuni, tort diplomat aniversare, tort diplomat excelent, prajitura diplomat, torturi, dulciuri, prajituri, tort, deserturi, tort diplomat reteta, tort cu fructe, retete, retete culinare,

tort diplomat, tort diplomat cu capsuni, tort diplomat excelent, prajitura diplomat, tort diplomat cu piscoturi, torturi, dulciuri, prajituri, tort, deserturi, tort diplomat reteta, tort cu fructe, retete, retete culinare,

tort diplomat cu capsuni, torturi, tort diplomat, tort diplomat aniversare, tort diplomat excelent, prajitura diplomat, tort diplomat cu piscoturi, dulciuri, prajituri, tort, deserturi, tort diplomat reteta, tort cu fructe, retete, retete culinare,

tort diplomat, prajituri, tort diplomat aniversare, tort diplomat excelent, tort diplomat cu piscoturi, torturi, dulciuri, tort, deserturi, tort diplomat reteta, tort cu fructe, retete, retete culinare, tort diplomat cu capsuni,