19 noiembrie 2016

Tartine cu fasole batuta

retete de post, fasole batuta, retete de mancare, fasole frecata, retete culinare, mancaruri de post, tartine cu fasole batuta,

O mancare romaneasca de post foarte gustoasa este reteta de fasole batuta sau fasole frecata (fasole facaluita), preparata cu usturoi si sos de ceapa calita cu bulion. Reteta este simpla si se prepara foarte usor, avem nevoie de 500g fasole uscata de preferinta fasole cu bobul mare (fasole alba), 1 ceapa galbena, 1 morcov, 1 ardei gras galben sau capia rosu, 1 felie de telina radacina, 7 catei de usturoi romanesc, 2 linguri de ulei, 1 lingurita de sare, 1 crenguta de cimbru
ingrediente mancare de fasole retete preparare, legume, mancaruri cu legume,

Pentru prajeala de ceapa avem nevoie de 3 cepe galbene mari, 5 linguri ulei, ½ lingurita sare, 1 lingurita zahar, 1 lingura vin alb, 1-2 linguri pasta de tomate, 1 ceasca apa, putin piper si boia de ardei. Sare si condimente se pun dupa gust, iar pentru o aroma mai speciala eu am folosit ceapa rosie, ceapa alba si ceapa galbena. 
ingrediente mancare de fasole retete preparare, legume, ceapa, bulion, mancaruri cu legume,

Cum se face fasolea batuta. In primul rand pregatim fasolea care trebuie lasata la inmuiat cu o zi inainte de preparare. Cum procedam, spalam fasolea si o fierbem timp de 5 minute in apa suficienta deoarece ea o sa se umfle, apoi o scurgem de apa si o lasam in apa proaspata pana a doua zi. A doua zi o scurgem iar de apa si o fierbem din nou in apa proaspata, apoi turnam apa rece peste ea si incercam sa o alegem de coji care se vor desprinde foarte usor doar printr-o simpla amestecare. 
fasole oparita, retete cu fasole, preparare fasole uscata, retete culinare,

retete fasole uscata alba fiarta si curatata de coji, retete cu fasole, preparate din fasole uscata, retete culinare de post,

Cum se prepara fasolea batuta. Punem fasolea sa fiarba in apa cat s-o acopere, adaugam putin ulei, cimbru, ceapa, morcov, ardei si putina telina, toate legumele curatate si taiate normal ca pentru mancareFierbem fasolea acoperita cu capac pana cand este bine fiarta. 
retete cu legume, preparate din legume, preparare mancare de fasole, retete culinare,

retete preparare mancare de fasole de post, bucataria romaneasca, gastronomie, mancare romaneasca,

retete preparare mancare de fasole uscata boabe alba, retete de mancare, mancaruri de post, retete culinare,

Cat timp fasolea fierbe facem prajeala de ceapa care o sa dea un gust minunat preparatului. Curatam si taiem ceapa julien, apoi o prajim intr-o tigaie cu ulei incins, adaugam sare si zahar si o stropim periodic cu apa pana cand este facuta. 
retete ceapa taiata julien sau solzi, retete cu ceapa, preparate din ceapa, retete culinare,


retete sos la tigaie din ceapa calita cu pasta de tomate si suc de rosii, retete culinare de post, ceapa calita pentru gatit mancare,

La final adaugam bulion sau suc de rosii, boia, piper, vin si foarte putina apa cat sa lege sosul, gust si aspect de tocanita de ceapa
retete ceapa calita cu bulion la tigaie pentru mancare, retete culinare de post, sosuri,

Curatam usturoiul si il zdrobim, apoi il frecam cu putina sare grunjoasa, picuram putin ulei si il frecam pana obtinem o pasta de usturoi
retete pasta de usturoi, reteta mujdei de usturoi, dressing, sos de usturoi, retete cu usturoi, retete culinare,

Fasolea fiarta o scurgem de zeama, apoi o pasam bine. Se poate face si la blender dar mult mai buna este batuta manual. Picuram cate putina zeama in care a fiert fasolea pana la consistenta dorita, pana cand fasolea are consistenta unei creme (pasta de fasole), adaugam usturoiul frecat si potrivim gustul de sare. 
retete preparare fasole facaluita, reteta fasole frecata, mancare de post, retete de post, retete culinare,

Zeama ramasa o servim separat sub forma de supa de fasole dreasa dupa gust cu putin suc de rosii, condimente si plante aromatice. 
supe, retete de post, mancaruri de post, reteta supa fasole boabe, retete culinare, retete de mancare,

Dupa ce am terminat fasolea, prajim felii de paine (bagheta, paine de casa) pe care intindem un strat de fasole batuta, iar peste ea un strat de ceapa calita si servim tartinele imediat cat sunt calde. Restul de fasole ramasa o asezam in boluri iar deasupra ornam cu ceapa calita cu bulion, o pastram la rece fiind foarte gustoasa rece a doua zi. O putem servi cu gogosari si castraveti murati. 
retete mancare de fasole de post, reteta fasole facaluita cu ceapa calita, mancaruri de post, fasole frecata, retete de post, aperitiv, retete culinare,

Tartine cu fasole facaluita, o reteta de tartine de casa delicioase, un preparat din bucataria traditionala romaneasca, un aperitiv si o reteta de post care nu trebuie sa lipseasca de pe mesele noastre mai ales in timpul postului alaturi de alte bunatati cum ar fi zacusca din legume coapte, salata de vinete si ardei copti. Daca vrei retete de mancare, retete de post si mancaruri de post atunci incearca aceasta reteta simpla. 
Pofta Buna! 
retete, fasole, aperitiv, tartine, mancare, fasole facaluita, fasole frecata, fasole batuta, retete culinare,

retete fasole batuta, reteta fasole facaluita, retete de post, mancaruri de post, retete culinare,

retete, fasole batuta, aperitive, gustari, mancare, retete de post, mancaruri de post, retete culinare, mancare de fasole,

retete, aperitive, fasole, tartine, gustari, mancare de post, fasole facaluita cu paine prajita, retete de post, mancaruri de post, retete culinare,

retete mancaruri de post, retete de post, fasole facaluita cu paine prajita si sos de ceapa calita cu bulion, fasole frecata, retete culinare, bucataria romaneasca,

16 noiembrie 2016

Salata de legume

Retete De Post Salata De Legume Fierte Cu Masline Si Ceapa Rosie


retete salata orientala de cartofi, retete de post, mancaruri de post, retete de mancare, mancaruri cu legume, salata de legume fierte,

Un fel de mancare gustos preparata indeosebi atunci cand vrei sa mananci sanatos sau in perioadele de post deoarece este o reteta de post, este salata de legume fierte sau salata orientala (salata de cartofi). Daca vrei mancaruri cu legume sau retete de salate, atunci prepara aceasta reteta simpla si foarte usor de preparat care merge servita atat la masa de pranz cat si la cina
retete salata de cartofi, salata orientala, salata de legume, retete de post, mancaruri cu legume, mancaruri de post,

Pentru 4 portii o sa folosim: 8 cartofi, 2 morcovi, ¼ telina radacina, 2 cepe galbene, 2 cepe rosii, 15 masline kalamata uscate, 10 masline verzi cu gogosari, 2 linguri ulei de masline extravirgin, 1 lingurita sare, 2 linguri otet de mere sau zeama de lamaie. Salata este gata in 40 de minute, sare si otet se pun dupa gust, iar salata se mai poate servi cu hrean in otet fiind foarte gustoasa. 

Cum se face salata de legume. Salata orientala de cartofi se face obligatoriu din cartofi fierti in coaja, dar in cazul nostru pentru ca vom folosi mai multe legume ii vom curata de coaja si ii vom fierbe impreuna cu celelalte legume pentru a-si lasa gustul impreuna. Cum procedam, in primul rand curatam cartofii de coaja, apoi ceapa, morcovii si telina. Punem la fiert cartofii intregi sau taiati pe jumatate daca sunt mari, cu telina si morcovii bucati si o ceapa galbena pe care o putem taia in doua. Adaugam in apa putina sare si fierbem legumele acoperite cu capac la foc mic pana cand sunt gata. Cand sunt fierte le scoatem cu o paleta din zeama, taiem cartofii bucati iar morcovii si telina feliute. Ceapa rosie si ceapa galbena ramasa o taiem solzisori si ii frecam putin in mana dupa care ii punem peste legume. Adaugam maslinele verzi taiate in doua si maslinele uscate kalamata curatate de samburi si taiate la fel si ele. 

Adaugam putina sare, ulei de masline si otet peste legume si le amestecam usor cu o paleta pana cand sunt amestecate bine si au gustul dorit. Punem salata in boluri sau farfurii adanci, ornam cu feliute de lamaie si stropim cu putina zeama de lamaie sau sos de hrean. 
Salata de legume fierte, un preparat simplu, gustos si sanatos foarte potrivit in timpul postului sau ca si garnitura alaturi de o bucata de carne. 
Pofta Buna! 
retete salata orientala, salata de legume fierte, retete de post, mancaruri cu legume, retete de mancare,

retete salata de legume fierte, retete de post, salata de legume, salate, mancaruri de post,

retete salate, reteta salata, salata orientala de post cu legume fierte, retete culinare de post, mancaruri cu legume,

14 noiembrie 2016

Tuica fiarta

Reteta Tuica Fiarta Cu Piper Pentru Raceala Si Gripa


tuica fiarta cu piper, bautura, bauturi, alcool, tuica, remediu si leac pentru raceala si gripa, retete,

Cine nu a auzit si nu a consumat macar o ceasca de tuica fiarta. Una dintre cele mai populare bauturi consumate de romani in anotimpul rece este tuica fiarta. Sunt mai multe variante de a prepara tuica fiarta, o poti face cu chimen, cuisoare, scortisoara, coaja de portocala, zahar ars, miere de albine, miez de nuca, etc …dar cea mai populara este tuica fiarta cu zahar si piper.
retete, tuica fiarta cu piper, tuica fiarta, bautura alcoolica, bautura romaneasca, raceala, gripa, remediu, leac, tuica,

Reteta de tuica fiarta se prepara foarte simplu si usor in maxim 5 minute, iar bautura este un renumit remediu natural pentru raceala si gripa, un tratament naturist si un leac babesc cunoscut din batrani, care consumat cu moderatie ca orice alta bautura alcoolica are efecte benefice organismului. 
Cum se face tuica fiarta de casa. Cum facem cea mai buna tuica fiarta. Pentru 2 portii (2 cesti) avem nevoie de 300ml tuica de casa naturala 35-40% alcool, 2 lingurite de zahar, 1 lingurita de piper boabe. Intr-un ibric punem tuica, zaharul si boabele de piper, amestecam ca zaharul sa se dizolve si fierbem tuica pana cand da primul clocot, apoi oprim focul si servim tuica calda

Daca vrei tuica fiarta cu zahar ars atunci pui intai in ibric zaharul si il topesti pe foc, apoi adaugi tuica si boabele de piper, amesteci bine pana cand zaharul este dizolvat si dai tuica in fiert. 
Cum se face tuica naturala de casa citeste si aici
Tuica fiarta, o bautura romaneasca, aromata si parfumata, cu un miros si o aroma imbietoare, cu un gust delicios care te da pe spate! Daca vrei o protectie naturala impotriva racelii si gripei atunci consuma cu incredere si cu masura țuică fiarta alaturi de o mancare sanatoasa traditional romaneasca! 
Degustare placuta! 
tuica fiarta, bauturi alcoolice, tarie, alcool, tuica romaneasca, raceala, gripa, dureri de gat, retete,

retete tuica fiarta, bauturi, raceala, gripa, gat, remediu, tratament, natural, naturist, alcool, tarie, rachie,

13 noiembrie 2016

Ficatei la tigaie

Ficatei De Pui Cu Sos La Tigaie Si Piure De Cartofi Cu Muraturi


retete ficatei prajiti cu piure de cartofi si muraturi, retete de mancare, friptura de pui, retete culinare, mancaruri cu carne,

Un fel de mancare gustos pentru un mic dejun reusit este reteta de ficatei de pui prajiti la tigaie serviti cu piure de cartofi, gogosari si castraveti in otet, o friptura de pui delicioasa care merge la fel de bine mancata si la masa de pranz (felul doi) fiind foarte consistenta si satioasa. Reteta de mancare se prepara foarte simplu si usor iar daca vrei sa prepari retete cu ficatei de pui atunci incearca si aceasta reteta rapida si foarte simpla. 
ficat prajit, mancare, retete, friptura, mic dejun, felul doi, masa de pranz, retete culinare,

Cum se prepara ficatei de pui prajiti cu piure de cartofi. Pentru 2 portii avem nevoie de 6-8 ficatei de pui intregi, ulei pentru prajit, 4 cartofi mari, 1 lingurita unt, 5 linguri lapte, 1 lingurita sare, ½ lingurita piper macinat, gogosari si castraveti murati.
In primul rand curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii taiem felii, apoi ii punem sa fiarba in apa cat sa-i acopere cu putina sare.
Cat timp cartofii fierb ne ocupam de ficat pe care il spalam sub jet de apa, il punem intr-un castron acoperit de lapte pentru 5 minute, apoi il lasam intr-o sita sa se scurga. Ficatul nu se sareaza inainte de a fi prajit ca se intareste, se condimenteaza dupa gust cu sare si piper dupa ce a fost prajit. Incingem putin ulei intr-o tigaie si prajim la foc mediu bucatile de ficatei pe ambele parti pana cand sunt patrunsi, pana cand ficatul prajit nu mai lasa sange. Scoatem ficateii prajiti pe o farfurie, ii condimentam cu sare si piper si ii acoperim cu un capac ca sa se pastreze calzi.
Acum preparam piure-ul de cartofi care este gata in 5 minute. Scurgem zeama cartofilor intr-o cana si pisam carofii, adaugam unt, lapte si putina zeama de cartofi pana cand obtinem un piure la consistent dorita. Gustam si potrivim de sare, piure-ul trebuie sa fie cremos ca o smantana groasa, el din ce sta o sa se intareasca.
Servim mancarea calda, asezam pe farfurie piure de cartofi, ficatei prajiti, cateva linguri de sos cu groseata din tigaie, castraveti si gogosari murati, alaturi de cateva felii de paine neagra,  integral, intermediara sau de secara. 
Pofta Buna! 
ficat prajit la tigaie, ficatei de pui prajiti, mancare, retete, friptura, mic dejun, felul doi, masa de pranz, retete culinare,

ficat prajit, ficatei de pui prajiti, ficatei cu piure, masa de pranz, retete de mancare, fel de mancare, mancaruri cu carne,

ficat prajit, ficatei de pui prajiti cu piure si muraturi, mancare, retete, friptura, mic dejun, felul doi, masa de pranz, retete culinare,

ficatei de pui, ficat prajit, mancare, retete, friptura, mic dejun, felul doi, masa de pranz, retete culinare,

ficatei, ficat, ficatei de pui prajiti la tigaie, ficat prajit cu piure si muraturi, mancaruri cu carne, retete cu pui,

11 noiembrie 2016

Piept de porc la cuptor

Reteta Friptura Din Piept De Porc Marinat La Cuptor


friptura de porc, friptura la cuptor, fripturi, mancare, retete, retete de mancare, mancaruri cu carne, retete culinare,

O friptura de porc delicioasa pentru masa de Craciun sau pentru un weekend reusit petrecut in familie sau cu prietenii este reteta de friptura de porc la cuptor. Friptura din piept de porc se prepara foarte simplu si usor, iar pentru reusita acesteia iti trebuie doar putina pofta de gatit si bunadispozitieIncearca cu incredere si reteta mea. 

Ingrediente friptura
  • 1,5 kg piept de porc cu grasime sorici si oase
  • 2 cepe galbene
  • 2 cepe rosii
  • 5 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 200ml supa de carne sau apa
  • 200ml vin alb de calitate
  • ½ lingurita de sare
  • ½ lingurita piper boabe 

carne de porc, piept de porc cu os, retete cu porc, preparate din porc, retete culinare,

retete cu ceapa usturoi vin supa de carne si plante aromatice, retete culinare,

Ingrediente marinata
  • 1 ceapa mica
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita piper macinat
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita rozmarin
  • 1 lingurita oregano
  • 1 foaie de dafin
  • 2 cuisoare
  • ½ ceasca vin alb 

condimente si plante aromatice pentru friptura, retete cu legume si plante aromatice pentru sos friptura porc,

Mod de preparare  
Cum se face friptura din piept de porc. Cum pregatim carnea pentru friptura
In primul rand ne ocupam de carne, crestam soriciul in patratele de 1,5cm. Cum procedam ca sa ne fie mai simplu, carnea spalata inainte si stearsa de apa o asazam cu soriciul in sus si ii taiem (o crestam) mai intai soriciul in felii de 1,5cm latime, crestaturile trebuie sa treaca de grasime si sa ajunga la carne, apoi taiem invers formand patratele. 
piept porc, carne porc, preparare piept de porc cu grasime sorici si oase, retete culinare cu porc,

Ca sa nu ne chinuim trebuie sa avem un cutit foarte bine ascutit, iar carnea trebuie sa fie cat mai rece. Facem o marinata, amestecam uleiul de masline cu lista de condimente si ierburi aromatice enumerata mai sus, adaugam o ceapa mica tocata marunt si un catel de usturoi zdrobit, iar cu pasta (bait) rezultata ungem foarte bine bucata de carne de porc
preparare bait friptura carne porc, retete cu legume si plante aromatice pentru friptura porc, retete culinare,

Carnea masata si frectionata foarte bine o introducem intr-o punga alimentara, adaugam putin vin, o foaie de dafin, inchidem bine punga si o pastram la rece minim 2 ore sau pana a doua zi. 
preparare piept de porc condimentat pentru marinata si friptura, piept de porc preparat pentru friptura la cuptor, retete cu porc, preparate din porc,

piept de porc marinat, retete marinata porc, preparate din porc, retete cu porc, retete culinare,

Cum se prepara friptura de porc. Intr-o tava de cuptor unsa cu putin ulei asezam la inceput sub forma unui pat de legume cepele taiate bucati, daca ceapa este mica o taiem in sferturi. Printre ceapa punem catei de usturoi intregi, cateva boabe de piper, un praf de sare, putin cimbru si rozmarin. 
pat de legume, preparare friptura de porc, ceapa si usturoi la tava pentru friptura de porc,

Scoatem pieptul de porc din marinata, il scurgem putin de zeama si il punem intr-o tigaie cu ulei incins unde il prajim cate 2 minute pe toate partile, pana cand prinde putina culoare si crusta, apoi il asezam in tava cu soriciul in sus pe patul de legume. 
friptura de porc la tigaie, piept de porc la tigaie, preparate din porc, retete cu porc, retete culinare, retete de mancare, friptura de porc,

porc la tigaie, carne prajita la tigaie, preparate din porc, retete cu porc, piept de porc prajit la tigaie preparat pentru friptura de porc la cuptor, retete culinare,

Adaugam supa de carne si putin vin, acoperim tava cu capac sau folie de aluminiu si o dam la cuptor la 180 grade pentru 120 minute. Bucata de friptura se stropeste periodic cu sos din tava, iar dupa 90 minute se descopera si se lasa sa se rumeneasca. 
porc pe pat de legume preparat la cuptor, retete cu porc, preparate din porc, retete friptura de porc,

friptura de porc, friptura la cuptor, friptura cu sos, retete cu porc, preparate din porc, mancaruri cu carne, retete de mancare, retete culinare,

Eu am lasat pieptul de porc cu tot cu os (coaste de porc) deoarece si oasele sunt bune si dau un gust bun sosului, iar in tava de cuptor nu am folosit gratar, am adaugat treptat supa si vin atunci cand a fost nevoie astfel incat in sosul format sa stea doar coastele de porc iar bucata de carne sa fie deasupra. 
Cand friptura a fost gata, am scos carnea intr-un platou iar sosul l-am mixat la blender, l-am condimentat dupa gust cu sare si piper si l-am servit alaturi de carnea feliata. 
sos friptura, dressing, sosuri, sos porc blender, retete culinare, retete de mancare, sos picant,

Friptura de porc, o reteta de mancare gustoasa preparata la tava in cuptor, din carne de porc frageda de ti se topeste in gura servita alaturi de sos si muraturi ca sa alunece mancarea mai bine. Daca vrei retete cu porc sau preparate din porc, incearca si aceasta reteta de friptura simpla si tare gustoasa care merge preparata de Craciun sau oricand iti e pofta de o mancare cu porc la cuptor
Pofta Buna! 
porc, friptura, mancare, cuptor, retete, piept porc, retete culinare, craciun,

friptura de porc, porc la cuptor, fripturi, retete cu porc, mancare, mancaruri cu carne, retete de craciun, retete culinare, meniu,

friptura de porc la cuptor, retete, mancare, fripturi, retete cu porc, preparate din porc, piept de porc la cuptor cu sos, retete de craciun,

friptura din piept de porc la cuptor marinat cu sos, retete de mancare, mancaruri cu carne, retete culinare, mancare, carne de porc fripta la cuptor in sos propriu,

9 noiembrie 2016

Rulouri din piept de pui

Retete Rulouri De Pui La Cuptor Umplute Cu Ardei Si Cascaval


retete, friptura, pui, mancare, snitel, cordon bleu, piure, carne, piept de pui, meniu, fel de mancare, muraturi, gastronomie, cuptor, tigaie, bucatarie,

O mancare rapida cu piept de pui, piure de cartofi si muraturi este reteta rulouri de pui cu ardei si cascaval prajite putin la tigaie si apoi coapte la cuptor. Reteta se prepara foarte simplu si usor in maxim 40 minute si este o mancare gustoasa, un fel de mancare indragita in special de cei mici, o friptura de pui delicioasa si consistenta pentru masa de pranz sau servita ca un aperitiv rece si cald. Ruloul seamana putin cu un snitel de pui cu pesmet sau cordon bleu, iar daca vrei retete cu pui sau preparate din pui incearca aceasta reteta de friptura.  

Cum se fac rulourile din piept de pui. Pentru 10 rulouri avem nevoie de urmatoarele ingrediente: piept de pui (de la 2 pui), 5 felii cascaval (cascaval feliat subtire), 1 ardei rosu, 2 oua, 3 linguri faina, 3 linguri pesmet, ½ lingurita sare, ½ lingurita piper macinat. 

Cum se prepara rulourile de pui. Cum procedam, ardeiul il spalam si il curatam de cotor si apoi il taiem betisoare potrivit de groase. Pieptul de pui dezosat si fara piele il congelam putin si apoi il feliem mai usor cat mai subtire. Punem bucatile de piept de pui intre folii alimentare si le batem cu un ciocan pentru snitele pana cand devin cat mai subtiri, dupa care le presaram cu sare si piper si le asezam pe fiecare in parte cate o bucata de cascaval si un betisor de ardei. Cascavalul si ardeiul trebuie sa fie putin mai mici decat latimea pieptului de pui. Infasuram bine rulourile pornind de la ardei si apoi prindem ruloul cu o scobitoare ca sa nu se desfaca in timpul prajirii. 
retete cu pui, preparate din pui, retete cu piept de pui ardei si cascaval, preparate din piept de pui ardei si cascaval,

Pregatim in farfurii diferite faina, pesmetul si intr-un castron batem cele doua oua. Incingem ulei suficient intr-o tigaie si aoi luam un rulou de pui si il trecem prin faina, apoi prin ou iar la sfarsit prin pesmet dupa care il punem in tigaie la prajit cat sa se rumeneasca usor pe ambele parti, maxim 1 minut pe ambele parti. 
retete friptura de pui la tigaie, snitel, cordon bleu, mancare, retete cu pui, preparate din pui, gastronomie, bucataria romaneasca,

retete piept de pui la tigaie, fripturi, friptura de pui, snitele, cordon bleu, mancare rapida, bucataria romaneasca, retete cu pui,

Procedam asemanator cu toate rulourile si apoi le punem intr-o tava de cuptor (tava yena) acoperita cu capac sau folie de aluminiu inca 10-15 minute la cuptor pana sunt facute (la 180 grade). 
retete friptura din piept de pui la cuptor, reteta rulou de pui, retete de mancare, mancaruri cu carne, retete cu pui, cordon bleu, snitele,

retete rulouri umplute de pui la cuptor, friptura, fripturi, mancare, snitele, cordon bleu, mancaruri cu carne, retete de mancare, retete culinare,

Cand sunt gata se scot din cuptor si se servesc fierbinti alaturi de o garnitura de piure de cartofigogosari si castraveti in otei si nu in ultimul rand un vin bun rosu de butuc.  

Rulouri de pui, o reteta din carne de pui gustoasa si aspectuasa pentru o masa onomastica de Sf. Mihail si Gavril sau pentru o masa festiva alaturi de cei dragi. Dar rulourile se mai pot servi si dupa ce s-au racit, se taie felii si se servesc sub forma de aperitiv
Pofta Buna! 
retete rulouri de pui umplute cu ardei si cascaval, friptura, snitel, mancare, tigaie, cuptor, gastronomie, bucatarie, preparate din pui, retete cu pui,

pui cu piure si muraturi, mancaruri cu carne, friptura de pui, retete cu pui, preparate din pui, gastronomie, bucatarie,

rulouri de pui umplute cu legume si cascaval, friptura de pui, retete de mancare, retete cu pui la tigaie si cuptor, preparate din pui, retete culinare, snitele,

rulouri de pui umplute, mancare, cordon bleu, snitele, aperitive reci si calde, gastronomie, bucatarie, retete preparatedevis,