Mancare de prune cu ciolan afumat



Retete Mancare De Prune Uscate Si Afumate Cu Carne De Porc Afumata


mancare de prune cu carne, prune, mancare de prune, retete, retete culinare, prune uscate, retete de mancare, mancaruri cu carne, mancaruri cu prune, mancare de prune cu carne de porc, retete cu prune, preparate din prune, retete cu porc, preparate din porc, mancaruri dulci, prune uscate cu ciolan afumat, food, recipe, cooking,
     O mancare de prune gustoasa se poate face si cu carne de porc mai slaba, iar pentru un gust mai bun se pune carne afumata. Cea mai buna mancare de prune cu carne este cea preparata cu carne de pui, dar la fel de bine se poate prepara si cu afumatura de porc. La fel de gustoasa este si mancarea de prune de post simpla fara carne.
Cum facem o mancare de prune gustoasa. Pentru preparare avem nevoie de 1kg prune uscate si afumate, 1 ciolan de porc afumat, 3 linguri zahar, 1 lingura ulei, 2 lingurite faina, 2 cani apa, ½ lingurita sare. Ingredientele sunt pentru 6 portii iar mancarea se face foarte simplu in maxim 40 de minute. 
prune, prune uscate, prune afumate, prune romanesti, prune de tara, fructe, fructe uscate, retete cu prune, preparate din prune, retete, retete culinare, ce putem face cu prune uscate, leacuri si tratamente contra constipatiei,

ciolan de porc afumat, carne de porc, porc, carne de porc afumata, retete cu porc, preparate din porc, retete, retete culinare, ciolan de porc afumat natural romanesc,

     Cum procedam, prunele se spala foarte bine sub jet de apa, se curata de codite si alte corpuri straine, apoi se pun intr-o cratita cu apa suficienta sa fiarba pana cand sunt bine fierte. Prunele se vor umfla frumos si vor suge din apa, eu la 1kg de prune am pus 5 cani de apa la fiert, zeama daca ramane se bea fiind un remediu si un medicament natural pentru constipatie si nu numai. 
prune uscate si afumate fierte pentru mancare, compot de prune uscate, zeama de prune uscate reteta, leac miraculos pentru constipatie, remedii naturiste, tratamente naturiste, retete cu prune, preparate din prune, retete, retete culinare, zeama de prune,

Din ciolan alegem carnea mai macra si cu putina grasime, o alegem de sorici si o taiem bucati potrivit de mari. Faina o amestecam intr-o ceasca cu putina apa pana obtinem o pasta fara cocoloase. Intr-o cratita incingem putin ulei si prajim la inceput bucatile de carne de porc afumata, cand sunt pe jumatate prajite le scoatem intr-o farfurie si in uleiul incins punem zaharul pe care il amestecam bine pana cand se topeste. 
cum facem mancare de prune, ingrediente mancare de prune cu ciolan afumat, carne de porc prajita, ciolan prajit, retete, retete culinare,

Zaharul nu-l ardem tare ca devine amarui, adaugam cu un polonic zeama de prune si amestecam, adaugam cu o paleta prunele fierte si completam cu zeama de prune cat sa le acopere, punem pasta de faina si un praf de sare si amestecam. Gustam si mai potrivim gustul de dulce, mai completam cu zeama daca mai este nevoie, punem carnea prajita si fierbem mancarea 10-15 minute la foc potrivit pana cand sosul se leaga si carnea este bine patrunsa
mancare de prune preparare, mancare de prune cu carne reteta, retete mancare de prune uscate si afumate, cum facem mancare de prune, retete, retete culinare, mancaruri cu carne preparare, cum facem mancare de prune cu carne afumata,

     Mancarea se serveste calda deoarece are carne de porc dar este foarte buna si rece. Mancare de prune cu afumatura, o reteta de mancare gustoasa si delicioasa, foarte simplu si usor de preparat, un preparat din prune uscate si afumate cu o delicioasa carne de porc slaba aleasa cu grija de pe un ciolan afumat care da un plus de gust mancarii.
Pofta Buna! 
mancare de prune cu carne, prune, mancare de prune reteta, retete, retete culinare, prune uscate, retete de mancare, mancaruri cu carne, mancaruri cu prune, mancare de prune cu carne de porc, retete cu prune, preparate din prune, retete cu porc, preparate din porc, mancaruri dulci, prune uscate cu ciolan afumat, food, recipe, cooking,

prune, mancare de prune, retete, retete culinare, prune uscate, mancare de prune cu afumatura, retete de mancare, mancaruri cu carne, mancaruri cu prune, mancare de prune cu carne de porc, retete cu prune, preparate din prune, retete cu porc, preparate din porc, mancaruri dulci, mancare de prune cu carne, prune uscate cu ciolan afumat, food, recipe, cooking,

prune, mancare de prune, retete, retete culinare, prune uscate, retete de mancare, mancaruri cu carne, mancaruri cu prune, mancare de prune cu carne de porc, retete cu prune, preparate din prune, retete cu porc, preparate din porc, mancaruri dulci, prune uscate cu ciolan afumat, food, recipe, cooking,

Paste cu broccoli Retete paste cu branza si broccoli



Paste Cu Broccoli Si Branza La Tigaie – Retete De Paste – Mancaruri Cu Paste


paste cu branza si broccoli, paste cu broccoli si parmezan, paste, broccoli, retete cu paste, retete de paste, retete cu broccoli, preparate din paste, preparate din broccoli, mancaruri cu paste, mancaruri cu broccoli, retete, retete culinare, retete de mancare,
     Paste cu broccoli si parmezan, o reteta simpla, rapida si sanatoasa cu paste, un fel de mancare gustos si delicios preparat foarte simplu si usor in maxim 20 de minute doar din paste, branza sarata si broccoli la tigaie. Pentru 2 portii avem nevoie de urmatoarele ingrediente: 200g paste (taitei, macaroane, spaghete, spirale, melci, penne), 500g broccoli, 200g branza veche, 1 lingura unt, 1 lingura ulei, 1 catel de usturoi, sare si piper macinat dupa gust. 
retete cu paste, retete cu broccoli, ingrediente pentru reteta de paste cu broccoli si branza la tigaie, preparate din paste, preparate din broccoli, retete culinare,

     Cum facem paste cu broccoli. Pastele le fierbem in apa cu sare al dente sau conform prospectului de pe ambalaj, apoi le clatim cu apa rece si le scurgem bine de apa. Branza o dam pe razatoarea mica, iar usturoiul il curatam de coaja, il spalam si il taie mic. Broccoli il spalam si il desfacem in buchetele cat de cat egale ca marime, il oparim timp de 1 minut in apa clocotita in care am pus si sare, apoi il rasturnam intr-o strecuratoare si il lasam sa se scurga. 
retete cu paste, retete cu broccoli, ingrediente pentru reteta de paste cu broccoli si branza la tigaie, preparate din paste, preparate din broccoli, retete culinare,

     Intr-o tigaie incingem putin unt si ulei si calim timp de 1 minut bucatile de usturoi, apoi adaugam buchetele de broccoli si le intoarcem usor pe toate partile 2-3 minute, adaugam pastele fierte si branza rasa si amestecam usor, condimentam dupa gust cu sare si piper si oprim focul. Pastele se servesc calde cu parmezan ras deasupra. 
retete cu paste, retete cu broccoli, preparare reteta de paste cu broccoli si branza la tigaie, preparate din paste, preparate din broccoli, retete culinare,

     Paste cu branza si broccoli, o mancare gustoasa, sanatoasa si foarte usoara pe care o poti prepara oricand la o cina sanatoasa si hranitoare. Daca cauti retete cu broccoli si retete cu paste poti prepara cu incredere reteta de mancare cu paste in combinatie cu aceasta leguma miraculoasa care este broccoli.  
Poate cauti si alte retete cu paste: paste cu sos de iaurt, paste cu sos de smantana, paste cu piept de pui, taitei cu pui si legume, paste cu spanac. 
 Pofta Buna! 
paste cu broccoli, paste cu broccoli si parmezan, paste, broccoli, retete cu paste, retete de paste, retete cu broccoli, preparate din paste, preparate din broccoli, mancaruri cu paste, mancaruri cu broccoli, retete, retete culinare, retete de mancare, paste cu broccoli si branza, mancare de paste, food, recipe, pasta,

paste, paste cu broccoli, paste cu branza si broccoli, paste cu broccoli si parmezan, retete paste, broccoli, retete cu paste, retete de paste, retete cu broccoli, preparate din paste, preparate din broccoli, mancaruri cu paste, mancaruri cu broccoli, retete, retete culinare, retete de mancare, food, recipe, pasta, mancare de paste,

Biscuiti cu ovaz Retete biscuiti de casa digestivi cu tarate de ovaz si scortisoara


Reteta Biscuiti Crocanti De Casa – Biscuiti Cu Cereale – Biscuiti Digestivi



biscuiti cu tarate de ovaz, biscuiti, biscuite, biscuiti cu tarate de ovaz si scortisoara, biscuiri de casa, dulciuri, biscuiti cu scortisoara, biscuiti digestivi, biscuiti cu unt, deserturi, biscuiti cu cereale, biscuiti cu ovaz reteta, biscuiti crocanti, retete cofetarie, retete patiserie, prajituri, biscuiti fragezi, biscuiti cu lapte, aluat de biscuiti, cum facem biscuiti de casa,
     Biscuiti cu ovaz, o reteta perfecta de biscuiti de casa cu tarate de ovaz, faina, unt, zahar, lapte, praf de copt si scortisoara. Reteta se prepara foarte simplu in 60 de minute si nu necesita efort deosebit iar reusita este sigura. Pentru preparare avem nevoie de 200g fulgi de ovaz, 200g faina, 160g zahar, 200g unt, 5 linguri de lapte sau apa, 4 lingurite scortisoara macinata, 2 lingurite praf de copt, un praf de sare.
Ingredientele sunt pentru 60 biscuiti de 4-5 mm grosime, de preferat ar fi ca faina sa fie integrala si zaharul sa fie brun, dar ies foarte buni si cu faina alba si zahar alb, mie imi plac biscuiti cu scortisoara dar la fel de bine se pot face si biscuiti cu vanilie, biscuiti cu ghimbir, biscuiti cu cacao sau biscuiti cu ciocolata, etc. 
retete cu fulgi de ovaz, retete cu faina, retete cu zahar, retete cu scortisoara, retete cu unt, ce ne trebuie si cum facem biscuiti de casa, retete, retete culinare, ingrediente pentru dulciuri si deserturi de casa, retete cu lapte,

     Cum facem biscuiti digestivi cu cereale. Cum facem un aluat de biscuiti perfect. Toate ingredientele se masoara, apoi untul se taie bucatele si se lasa 15 minute la temperatura camerei sa se inmoaie putin, fulgii de ovaz se macina grosier astfel incat sa se obtina tarate de ovaz, faina se amesteca impreuna cu praful de copt. 
retete cu fulgi de ovaz, retete cu faina, retete cu zahar, retete cu scortisoara, retete cu unt, ce ne trebuie si cum facem biscuiti de casa, retete, retete culinare, ingrediente pentru dulciuri si deserturi de casa, retete cu lapte,

Intr-un castron se amesteca taratele de ovaz impreuna cu faina, sarea, zaharul si scortisoara. 
retete cu fulgi de ovaz, retete cu faina, retete cu zahar, retete cu scortisoara, retete cu unt, ce ne trebuie si cum facem biscuiti de casa, retete, retete culinare, ingrediente pentru dulciuri si deserturi de casa, retete cu lapte,

Dupa ce s-au amestecat bine toate ingredientele se adauga untul si incepem sa framantam cu varful degetelor pana cand obtinem un aluat faramicios si nisipos. Adaugam putin lapte si mai framantam pana cand obtinem un aluat legat, potrivit de tare, usor lipicios pe care-l punem in figider la rece pentru 15-20 minute, timp in care acesta se va mai intari putin. 
cum facem aluat de biscuiti, coca de biscuiti de casa, preparare aluat de biscuiti de casa digestivi din tarate de ovaz zahar faina lapte unt si scortisoara, retete, retete aluat de biscuiti, retete dulciuri si deserturi de casa,

Dupa ce aluatul a stat la rece se pudreaza blatul de lucru cu putina faina si se intinde aluatul cu un sucitor pana cand obtinem o foaie de grosime 3-5 mm, dupa care cu ajutorul unei forme speciale pentru biscuiti sau a unui pahar se portioneaza biscuitii. Se tapeteaza o tava de cuptor cu hartie de copt si se asaza biscuitii unul langa altul dupa care se introduc in cuptorul preincalzit pentru 20 de minute si se coc la foc potrivit (180-200 grade) pana cand devin rumeni. 
biscuiti cu tarate de ovaz, biscuiti, biscuite, biscuiti cu tarate de ovaz si scortisoara, biscuiri de casa, dulciuri, biscuiti cu scortisoara, biscuiti digestivi, biscuiti cu unt, deserturi, biscuiti cu cereale, biscuiti cu ovaz reteta, biscuiti crocanti, retete cofetarie, retete patiserie, prajituri, biscuiti fragezi, biscuiti cu lapte, aluat de biscuiti, cum facem biscuiti de casa,

Biscuitii se pot face dupa preferinta, mai grosi sau mai subtiri, mai albi sau mai rumeni. Dupa ce biscuitii cu ovaz s-au copt si sunt frumos rumeniti se lasa sa se raceasca, apoi se scot si se asaza frumos intr-un platou.  
Biscuiti cu ovaz, un desert bun, gustos si delicios, digestivi, placut crocanti dar fragezi in acelasi timp, o gustare cu o aroma si un gust deosebit de care nu te mai saturi mancand alaturi de un pahar de lapte, cacao sau iaurt.  
Pofta Buna! 
biscuiti, biscuite, biscuiti cu tarate de ovaz, biscuiri de casa reteta, dulciuri, biscuiti cu scortisoara, biscuiti digestivi, biscuiti cu unt, deserturi, biscuiti cu cereale, biscuiti cu ovaz, biscuiti crocanti, retete cofetarie, retete patiserie, prajituri, biscuiti fragezi, biscuiti cu lapte, aluat de biscuiti, cum facem biscuiti de casa,

biscuiti, biscuite, biscuiti cu tarate de ovaz, biscuiri de casa, dulciuri, biscuiti cu scortisoara, biscuiti digestivi, biscuiti cu unt, deserturi, biscuiti cu cereale, biscuiti cu ovaz, biscuiti crocanti, retete cofetarie, retete patiserie, prajituri, biscuiti fragezi, biscuiti cu lapte, aluat de biscuiti, retete biscuiti cu tarate de ovaz si scortisoara, cum facem biscuiti de casa,

biscuiti, biscuite, biscuiti cu tarate de ovaz, biscuiri de casa, dulciuri, biscuiti cu scortisoara, biscuiti digestivi, biscuiti cu unt, deserturi, biscuiti cu cereale, biscuiti cu ovaz, biscuiti crocanti, retete cofetarie, retete patiserie, prajituri, biscuiti fragezi, biscuiti cu lapte, aluat de biscuiti, cum facem biscuiti de casa,

biscuiti cu tarate de ovaz, biscuite, retete biscuiti, reteta biscuiti, biscuiri de casa, dulciuri, biscuiti cu scortisoara, biscuiti digestivi, biscuiti cu unt, deserturi, biscuiti cu cereale, biscuiti cu ovaz, biscuiti crocanti, retete cofetarie, retete patiserie, prajituri, biscuiti fragezi, biscuiti cu lapte, aluat de biscuiti, cum facem biscuiti de casa,

biscuiti, biscuite, biscuiti cu tarate de ovaz, biscuiri de casa, dulciuri, biscuiti cu scortisoara, biscuiti digestivi, biscuiti cu unt, deserturi, biscuiti cu cereale, biscuiti cu ovaz, biscuiti crocanti, retete cofetarie, retete patiserie, prajituri, biscuiti fragezi, biscuiti cu lapte, aluat de biscuiti, cum facem biscuiti de casa,

biscuiti, biscuite, biscuiti cu tarate de ovaz, biscuiri de casa, dulciuri, biscuiti cu scortisoara, biscuiti digestivi reteta, biscuiti cu unt, deserturi, biscuiti cu cereale, biscuiti cu ovaz, biscuiti crocanti, retete cofetarie, retete patiserie, prajituri, biscuiti fragezi, biscuiti cu lapte, aluat de biscuiti, cum facem biscuiti de casa,

biscuiti, biscuite, biscuiti cu tarate de ovaz, biscuiri de casa, dulciuri, biscuiti cu scortisoara, biscuiti digestivi, biscuiti cu unt, deserturi, biscuiti cu cereale reteta, biscuiti cu ovaz, biscuiti crocanti, retete cofetarie, retete patiserie, prajituri, biscuiti fragezi, biscuiti cu lapte, aluat de biscuiti, cum facem biscuiti de casa,

biscuiti, biscuite, biscuiti cu tarate de ovaz, biscuiri de casa, dulciuri, biscuiti cu scortisoara, biscuiti digestivi, biscuiti cu unt, deserturi, biscuiti cu cereale, biscuiti cu ovaz, biscuiti crocanti, retete cofetarie, retete patiserie, prajituri, biscuiti fragezi, biscuiti cu lapte, aluat de biscuiti, cum facem biscuiti de casa,