Milkshake de banane si caise

Retete Milkshake Cu Banane Si Caise – Reteta Shake De Banane Cu Caise


milkshake, shake, milkshake de casa, milkshake de banane, milkshake de fructe, bautura energizanta, retete, retete culinare, sanatate, regim, cura, dieta, bauturi energizante,

     O reteta simpla de bautura energizanta cu fructe, o bautura naturala, racoroasa si plina de vitamine, gustoasa si aromata, se poate prepara din lapte, banane, caise si miere de albine. Daca este consumata vara se pot adauga si cateva cuburi de gheata, iar daca vrem sa-i dam si un plus de fibre putem adauga 1 lingura fulgi de ovaz tinuti inainte 10 minute in apa sau lapte caldut. 
retete cu lapte si fructe, retete cu banane si caise, ingrediente milkshake,

Dar cum facem un milkshake de casa gustos. Pentru 2 portii, adica 2 pahare de 300ml, avem nevoie de 300ml lapte, 1 banana mare bine coapta sau 2 banane mai mici, 4 caise normale bine coapte, 1 lingurita miere de albine poliflora dupa gust daca vrei un plus de glucideBautura este destul de dulce si fara miere, dar cand te gandesti cate proprietati are mierea de albine este pacat sa nu pui macar putina. 
banane si caise la blender, fructe cu lapte la blender, preparare milkshake, retete,

milkshake, shake, milkshake de casa, milkshake de banane, milkshake de fructe, bautura energizanta, retete, retete culinare, sanatate, regim, cura, dieta, bauturi energizante,

Intr-un blender punem banana curatata de coaja si caisele fara samburi, toate taiate bucatele, adaugam cantitatea de lapte si miere naturala dupa gust daca ne place un shake mai dulce, mixam totul timp de 30 secunde si il turnam in pahare. Il consumam imediat fiind delicios si foarte sanatos. Daca esti la regim sau ti cura de slabire, sau pur si simplu vrei sa consumi ceva sanatos, incearca acest milkshake de fructe, o bautura naturala benefica pentru sanatate
milkshake, shake, milkshake de casa, milkshake de banane, milkshake de fructe, bautura energizanta, retete, retete culinare, sanatate, regim, cura, dieta, bauturi energizante,

shake, milkshake de casa, milkshake de banane, milkshake de fructe, bautura energizanta, retete, retete culinare, sanatate, regim, cura, dieta, bauturi energizante,

Pizza cu aluat pufos

Retete Pizza De Casa Cu De Toate Cu Aluat Fraged Si Pufos


retete pizza de casa cu de toate,

     Chiar si acasa putem pregati o pizza delicioasa cu blat fraged, pufos usor crocant pe care putem pune tot ce ne place mai mult. Pentru a prepara 2 pizza cu diametrul de 25cm avem nevoie pentru blat de 300g faina, 25g drojdie proaspata, 100ml apa calduta, 1 lingurita zahar, ½ lingurita sare, 1 lingura lapte, 2 linguri ulei de masline, 1 lingura rozmarin uscat. Deasupra vom pune keckup de casa, 6 ciuperci champignon proaspete, 12 masline negre, 100g kaizer, costita, bacon sau salam uscat, 1 ardei gras verde, 3 rosii, 50g branza telemea, 50g cascaval
retete umplutura pizza de casa cu de toate,

Incepem intai pregatirea blatului punand intr-un castron faina. Separat punem drojdia faramitata cu putin zahar si peste ea punem lapte caldut si o dizolvam. Dupa ce s-a dizolvat o punem in mijlocul fainii intr-o gropita pe care apoi o acoperim cu faina. Acoperim cu un prosop 5 minute pana cand drojdia creste. Dupa ce a crescut o amestecam si adaugam apa calduta, sarea, uleiul si rozmarinul. Framantam bine aluatul pana cand acesta devine elastic, potrivit de moale si nu se mai lipeste de maini. Il acoperim cu un prosop si il lasam sa creasca 30 minute pana cand isi dubleaza volumul. 
retete aluat pizza de casa,

Intre timp curatam ciupercile de coaja intregi si ardeiul de cotor. Maslinele le vom curata de samburi si le vom taia bucatele. Ciupecile le vom taia feliute subtiri, la fel si ardeiul se poate taia intreg, rotund sau taiat in doua. Branza o vom rade pe razatoarea mare iar cascavalul pe razatoarea mica. Rosiile le vom taia feliute subtiri. 
Cat timp pregatim umplutura pentru pizza punem la fiert intr-un ibric o cana cu apa pentru ketchup, adaugam 2 linguri pasta de tomate, 1 lingurita sare, ½ lingurita sare, ½ lingurita piper macinat, ½ boia de ardei dulce si o foaie de dafin. Amestecam bine compozitia si fierbem la boc mic cateva minute sau pana se leaga compozitia. 
Impartim aluatul in doua, formam 2 bile pe care le vom intinde de dimensiunea tavilor. Ungem tavile cu putin unt sau margarina si asezam blatul in ele. Ungem cu putin ketckup pe toata suprafata si presaram branza. 
cum facem pizza de casa, retete pizza,

Peste branza asezam ardeiul, maslinele, ciupercile si kaizerul. Punem deasupra cascaval ras si ornam pizza cu feliute de rosii dupa care coacem pizza in cuptorul incins la 250 grade aproximativ 15 minute. 
retete pizza de casa cu de toate preparare,

Cand pizza s-a rumenit usor, cascavalul si rosiile sunt facute se scoate din cuptor, se taie si se serveste fierbinte cu keckup de casaPizza cu aluat pufos este delicioasa, buna si aromata pe care o mananci imediat cu multa placere alaturi de cei dragi. 
POFTA BUNA! 
retete pizza de casa,

retete pizza de casa cu aluat pufos,

retete pizza de casa cu blat subtire si pufos,

retete pizza de casa,

retete pizza de casa,

pizza de casa, retete pizza, retete culinare,

Varza noua cu carne

Mancare De Varza Dulce Cu Carne De Pui


mancare de varza, varza cu carne, varza calita, retete, retete culinare, retete de mancare, varza cu pui, mancaruri cu carne, retete cu pui, preparate din pui, bucataria romaneasca,

     De mult imi era pofta de o mancarica de varza noua necalita asa cum mancam odata la bunici, o mancare preparata din varza dulce, rosii, ceapa, ardei, putin ulei, carne de pui si multa verdeata proaspata. Dar cum preparam aceasta reteta, in primul rand spalam si curatam carnea si toate legumele, carnea o portionam si o presaram cu putina sare, iar legumele le taiem in felul urmator: varza fideluta, ceapa si verdeata marunt, ardeiul cubulete. 
Pentru 8 portii de mancare eu am folosit urmatoarele ingrediente: 2 kg varza noua, 4 pulpe de pui, 4 aripioare de pui, 3 linguri ulei, 1 ceapa mare, 1 ardei gras galben, 1 ardei kapia rosu, 1 borcan mare suc de rosii, ½ cana bors de casa, 1 legatura marar verde, 1 ardei iute, 1 foaie dafin, 1 lingurita sare, 1 lingurita cimbru, 1 lingurita boia de ardei dulce, ½ lingurita piper macinat
Reteta se prepara foarte simplu si usor in 60 minute, iar condimentele se pun dupa gustul fiecaruia. 
retete cu varza, preparate din varza, retete cu legume, preparate din legume, retete culinare,

pulpe de pui, aripi de pui, copane de pui, retete cu pui, preparate din pui, retete culinare,

     Cum facem mancare de varza noua. Intr-o cratita cu capac incingem putin ulei si prajim la inceput carnea, inabusim carnea amestecand-o din cand in cand iar cand este bine patrunsa o descoperim sa prinda si putina culoare, apoi o scoatem intr-o farfurie. In uleiul incins cu gust de pui punem ceapa taiata marunt iar dupa ce o calim cateva minute adaugam ardeiul taiat cubulete si ciusca intreaga. 
retete cu varza, retete cu ardei si ceapa, preparate din varza si legume, retete, retete culinare,

mancare de varza, varza cu carne, varza calita, retete, retete culinare, retete de mancare, varza cu pui, mancaruri cu carne, retete cu pui, preparate din pui, bucataria romaneasca,

Amestecam bine iar dupa 2 minute adaugam varza si o calim si pe ea cateva minute, dupa care punem sucul de rosii, borsul si condimentele dupa gust. 
Sare se pune la sfarsit cand mancarea este aproape gata, ardeiul iute se pune intreg despicat pe jumatate curatat de seminte si se scoate pe parcurs daca mancarica devine prea iute. Borsul se adauga pentru a da un gust putin acrisor si merge foarte bine adaugat in mancarea de varza, la fel si mararul proaspat care merge foarte bine cu carne de pui si varza proaspata
mancare de varza, varza cu carne, varza calita, retete, retete culinare, retete de mancare, varza cu pui, mancaruri cu carne, retete cu pui, preparate din pui, bucataria romaneasca,

Se fierbe varza acoperita cu capac timp de 30 minute sau pana cand varza este facuta, pe parcurs se potriveste concentratia mancarii si mai adaugam putina apa daca o vrem mai zemoasa sau o descoperim daca o dorim mai scazuta. 
La final adaugam verdeata proaspata si dupa ce o amestecam punem si bucatile de carne prajita de pui, mai dam cateva clocote si oprim focul. 
Varza cu carne se serveste calda cu paine de casa frumos rumenita sau cu o mamaliguta calda sau rece dupa preferinta.
     Mancare de varza proaspata, o reteta de mancare delicioasa cu carne de pui si varza dulce, un preparat romanesc gustos si sanatos care te imbie si te invita la masa inca de la inceput cu mirosul si aroma inconfundabila mancarurilor preparate acasa. 
Pofta Buna! 
mancare de varza, varza cu carne, varza calita, retete, retete culinare, retete de mancare, varza cu pui, mancaruri cu carne, retete cu pui, preparate din pui, bucataria romaneasca,

mancare de varza, varza cu carne, varza calita, retete, retete culinare, retete de mancare, varza cu carne de pui, mancaruri cu carne, retete cu pui, preparate din pui, bucataria romaneasca,

varza cu carne, varza calita, retete, retete culinare, retete de mancare, varza cu pui, mancaruri cu carne, retete cu pui, preparate din pui, bucataria romaneasca,

Ceai de patrunjel

Retete Ceai De Patrunjel Verde Pentru Sanatate - Ceai De Slabit


ceai de slabit, retete, ceai de patrunjel preparare, sanatate, ceai de patrunjel pentru slabit, dieta cu ceai de patrunjel, cura cu patrunjel, dieta cu patrunjel, diete, cure, regim, leacuri babesti, retete naturiste, ceaiuri, ceai, ceai de patrunjel verde,


     Un preparat pe baza de patrunjel cu un efect rapid de eliminarea apei din organism sau chiar de scadere in greutate este ceaiul de patrunjel. Pentru prepararea acestuia avem nevoie de 1 litru apa fierbinte si 5 linguri de patrunjel verde tocat. 
patrunjel verde, sanatate, cure, diete, regim, retete cu patrunjel, preparate din patrunjel,

Patrunjelul verde il spalam si apoi il tocam marunt dupa care luam 5 linguri de patrunjel si le punem intr-o cratita peste care turnam apa fierbinte. Lasam ceaiul de patrunjel sa se infuzeze timp de 20 minute si apoi il strecuram. 
ceai de slabit, ceai de patrunjel, ceai de patrunjel preparare, ceai de patrunjel pentru slabit, dieta cu ceai de patrunjel, cura cu patrunjel, dieta cu patrunjel, diete, cure, regim, retete, leacuri babesti, retete naturiste, ceaiuri, ceai, ceai de patrunjel verde,

Obtinem astfel ceaiul de patrunjel pe care il bem in cursul unei zile. Acest ceai are efectul de a elimina apa din organism daca il bem 3 zile la rand, si chiar putem a slabi 2-3 kilograme daca eliminam in acelasi timp din alimentatie consumul de grasimi, dulciuri si facem cateva exercitii fizice de orice fel. Ceaiul de patrunjel este un ceai cu un gust placut si o aroma proaspata care se poate bea indulcit cu putina miere de albine sau zeama de lamaie fiind foarte bun si impotriva balonarii. Daca cauti retete naturiste si un remediu natural benefic pentru organism, foloseste acest ceai cu incredere in cure si diete. 
ceai de patrunjel, sanatate, ceai de patrunjel preparare, ceai de patrunjel pentru slabit, dieta cu ceai de patrunjel, cura cu patrunjel, dieta cu patrunjel, diete, cure, regim, retete, leacuri babesti, retete naturiste, ceaiuri, ceai, ceai de patrunjel verde,

ceai de slabit, retete, diete, cure, regim, sanatate, ceai de patrunjel, ceai de patrunjel preparare, ceai de patrunjel pentru slabit, dieta cu ceai de patrunjel, cura cu patrunjel, dieta cu patrunjel, leacuri babesti, retete naturiste, ceaiuri, ceai, ceai de patrunjel verde,

Setari bios pentru instalare windows

Cum Setam Bios American Megatrends Pentru Butare


bios, setari bios, bootare, boot,

     Setup Utility American Megatrends Bios. Pentru a instala sau reintala Windows trebuie facute mai intai in Bios cateva setari, fara care CD-ul sau Stik-ul cu windows nu boot-eaza. Este foarte simplu, dam restart la calculator iar cand acesta reporneste apasam continuu tasta „Delete” pana cand PC-ul intra in Bios. Sunt mai multe metode de a intra in bios, fiecare calculator difera de la caz la caz, se poate intra in „BIOS Setup Utility” apasand tasta „Del” sau „F1” sau ‚F2”, etc. Apasarea tastei trebuie facuta in primele secunde cand calculatorul reporneste, inainte de a se incarca sistemul de operare.
     Ce setări BIOS pentru a instala Windows 7 trebuie să faci, sau oricare alta varianta de windows. Intram in Bios cum am spus mai sus iar cu ajutorul sagetilor de la tastatura mergem la „Boot”, apoi in jos la „Fixed Boot Order Priorities” si intram apasand tasta „Enter” in Boot Obtion #1 si schimbam din „Hard Disk” in CD/DVD sau Stik, depinde pe ce avem windows-ul de instalat. Apasam tasta „Esc” si intram in „Save & Exit” si dam „Save Changes and Reboot”, iar calculatorul reporneste singur. Mai departe vor aparea pe ecran toti pasii de urmat si este foarte simplu sa instalezi un windows.
     Ce este important, dupa terminarea instalarii intram din nou in Bios si modificam setarile asa cum erau ele inainte, adica la boot obtion nr.1 punem din nou prioritar hard disk-ul, salvam si iesim. 
La fel de important este sa stim ca la o reinstalare de windows orice avem salvat in „partitia C” dispare, deci memoram inainte de reinstalarea windows-ului orice avem important pe Desktop sau Biblioteci
Foarte important mai este si alegerea tipului de windows, de exemplu daca avem un calculator cu RAM marisor, de exemplu de 4 GO este pacat sa instalam un windows x32 bit pentru ca pierdem din ram. Mult mai rapid o sa se miste calculatorul daca instalam o varianta x64 bit, atunci cand din cei 4 GO existenti vor fi utilizati 3,45 GO, fata de cel de x32 bit cand vor fi utilizati doar jumatate. Apoi toate programele binenteles le instalam tot pe cele compatibile sistemului de operare, adica de 64 bit. 
bios, setari bios, bootare, american megatrends, boot, instalare windows,

american megatrends, setari bios, bootare, reinstalare windows, boot,

bios, american megatrends, bootare,

bios, setari bios, bootare, american megatrends,

bios, setari bios, bootare, american megatrends, boot,

bios, setari bios, bootare, american megatrends, boot,

bios, setari bios, bootare, american megatrends, boot,

Salata verde cu oua

Retete Salata De Primavara Cu Oua


salata verde, salata verde cu ou, salata verde retete, salata verde preparare, salata verde reteta simpla, salate, salata verde cu ou, retete, retete culinare, diete, cure, regim, salata,

     O salata verde este oricand binevenita, proaspata, usoara, sanatoasa si foarte gustoasa. Salata verde cu ou este o salata plina de vitamine cu un gust minunat care se prepara foarte simplu si usor dintr-o salata mare verde, 1 legatura ceapa verde, 2 oua fierte tari, 2 castraveti, 1 lingurita ulei de masline, 1 lingurita otet de mere, 1 praf de sare, marar verde, patrunjel verde, 100g branza telemea de vaca
Spalam bine salata in apa rece, o curatam de cotor si o lasam putin sa se usuce. Spalam si ceapa verde, castravetele, mararul si patrunjelul. Intr-un ibric punem ouale la fiert aproximativ 5 minute pentru ca galbenusul sa fie tare. Dupa ce s-au fiert ouale le spalam cu apa rece si le lasam putin sa se raceasca cat timp vom pregati salata. 
Taiem salata dupa preferinta, mai mic sau mai mare si o asezam intr-un bol de salata. Ceapa verde si castravetele le taiem rondele iar verdeata o tocam marunt. Adaugam toate acestea peste salata si le amestecam. Branza o taiem cubulete iar ouale le taiem in 4 si apoi daca dorim fiecare feliuta o mai taiem in 2. Adaugam peste salata sare, ulei de masline si otet, amestecam bine. Adaugam branza deasupra, amestecam usor iar la final ornam cu feliutele de ou fiert. 
     Salata verde cu oua, o salata simpla si usoara, foarte buna si gustoasa care se mananca usor, cu multa placere si este foarte sanatoasa si cu putine calorii. Daca cauti retete de salate incearca aceasta reteta, foarte buna in cure, diete, regim, iar gustul este delicios!  
Pofta Buna! 
salata verde cu oua, salata verde retete, salata verde preparare, salata verde reteta simpla, salata cu oua, salate, salata verde cu ou, retete, retete culinare, diete, cure, regim, salata, salata verde,

salate, salata verde, salata verde cu oua, salata verde retete, salata verde preparare, salata verde reteta simpla, salata cu oua, retete, retete culinare, diete, cure, regim, salata,

salata verde, salata verde cu oua, salata verde retete, salata verde preparare, salata verde reteta simpla, salata cu oua, salate, salata verde cu ou, retete, retete culinare, diete, cure, regim,

Inghetata de zmeura

Retete Inghetata De Casa - Inghetata De Zmeura Cu Iaurt


inghetata, inghetata de casa, inghetata de zmeura cu iaurt, inghetata de zmeura reteta, inghetata de fructe, retete, retete culinare, dulciuri, deserturi, retete inghetata, reteta inghetata,

     O reteta simpla de inghetata de casa gustoasa, aromata, racoroasa si parfumata este reteta de inghetata de zmeura cu iaurt si oua. Inghetata se prepara foarte simplu si usor in 15 minute, avem nevoie doar de 500g zmeura, 5oog iaurt gras de casa, 3 linguri zahar, 1 ou.
Cum facem o inghetata de casa gustoasa. Pentru inceput spalam foarte bine in mai multe ape zmeura si o alegem de orice corp strain, apoi o mixam la blender pana devine o pasta. Trecem pasta printr-o sita ca sa elimiunam samburii sau daca ne place o putem lasa asa. Oul il separam albus de galbenus si le mixam pe fiecare separat cu cate o lingura de zahar pana obtinem o bezea de albusuri si o crema consistenta de galbenusuri. 
retete cu zmeura iaurt oua si zahar, ingrediente inghetata de casa, retete culinare,

In crema de galbenusuri adaugam iaurtul si pasta de fructe, iar dupa ce toate s-au incorporat adaugam bezeaua din albusuri si amestecam usor ca compozitia sa ramana aerata. 
retete inghetata de casa cu fructe, preparare inghetata de zmeura, retete culinare,

Punem compozitia de inghetata intr-un vas si o dam la congelator pentru 4 ore, atunci cand este buna de consumat. Ca sa fie mai cremoasa amestecam inghetata dupa primele 2 ore, apoi inca o data dupa o ora. 
inghetata, inghetata de casa, inghetata de zmeura, inghetata de zmeura cu iaurt, inghetata de zmeura reteta, inghetata de fructe, retete, retete culinare, dulciuri, deserturi,

Inainte de a fi servita se scoate cu 30 minute din congelator, se asaza in cupe, castronase sau cornete si se orneaza cu zmeura, fructe de padure sau capsuniInghetata se poate prepara si fara ou, se poate face simpla doar cu zmeura si iaurt sau se pot adauga cateva linguri de frisca. Si zaharul se poate inlocui dupa gust cu miere de albine
Poate vrei si alte retete de inghetata de casa cu fructe: inghetata de banane, inghetata de capsuni, inghetata de visine sau inghetata parfe
Pofta Buna! 
inghetata, inghetata de zmeura, inghetata de zmeura cu iaurt, inghetata de zmeura reteta, inghetata de fructe, retete, retete culinare, dulciuri, deserturi,

inghetata de casa, inghetata de zmeura, inghetata de zmeura cu iaurt, inghetata de zmeura reteta, inghetata de fructe, retete, retete culinare, dulciuri, deserturi,

inghetata, inghetata de casa, inghetata de zmeura, inghetata de zmeura cu iaurt, inghetata de zmeura reteta, inghetata de fructe, retete, retete culinare, dulciuri, deserturi,

Suberec

Reteta Suberec Turcesc Cu Carne Si Condimente - Retete Suberek De Casa


suberek, suberec turcesc, suberek turcesc, suberec cu carne, suberec reteta turceasca, retete suberek, suberec reteta originala, suberec cu carne reteta, retete, retete culinare, gustari, retete din bucataria traditionala turceasca si tatareasca, retete de mancare,

     Cum facem suberec reteta turceasca. Reteta de suberec se prepara foarte simplu, in primul rand pregatim umplutura pentru suberec care trebuie sa fie mai condimentata si trebuie sa stea cateva ore bune la rece ca sa prinda gust inainte de prepararea suberecului. Pentru umplutura avem nevoie de carne de vita, oaie, porc, sau orice alta carne ne place, se poate folosi foarte bine si un amestec de carne
     Cum facem o umplutura de suberec gustoasa. Am tocat 1kg de carne cu satarul, 3 cepe mari taiate foarte marunt, am adaugat 2 lingurite sare, 1 lingura rasa cimbru macinat, 1 lingura piper macinat, 1 lingura boia de ardei dulce, 5 frunze menta proaspata tocata marunt, 5 frunze menta uscata faramitata intre degete. Am tinut umplutura suberec la rece acoperita cu o folie alimentara pana a doua zi cand am amestecat-o din nou si am mai potrivit gustul de sare si piper. Ceapa si condimentele dau gustul si aroma suberecului. La 1kg de carne tocata am pus 1kg ceapa, iar din toate ingredientele ies aproximativ 25 suberecuri mai mici. 
     Cum facem un aluat de suberec perfect. Am obtinut o coca buna pentru intins cu vergeaua amestecand 300ml apa calda, 600-700g faina, 2 linguri ulei si ½ lingurita sare, pe care am lasat-o apoi sa se odihneasca timp de 15 minute. Am facut bilute din coca si le-am intins foi mici si foarte subtiri pe blatul de lucru presarat cu faina. Peste fiecare foaie de aluat am intins cate 2 linguri umplutura. Am procedat identic ca la branzoaice, am lipit marginile si le-am taiat dandu-le forma specifica suberecului. Le-am prajit pe ambele parti intr-o tigaie cu ulei incins, le-am scurs foarte bine si le-am scos intr-un vas cu capac si tapetat cu servetele pentru a absorbi surplusul de ulei. Inainte de a fi servit, suberecul se abureste cateva minute, se serveste cald avand un gust excelent. Iti e pofta de suberek
     Suberek de casa, o reteta din bucataria traditionala turceasca si tatareasca, un preparat placut picant si condimentat specific mancarurilor turcesti, o gustare pe care eu o mananc oricand cu pofta si placere. 
Pofta Buna! 
suberec, suberek, suberec turcesc, suberek turcesc, suberec reteta turceasca, retete suberek, suberec reteta originala, suberec cu carne reteta, retete, retete culinare, gustari, mancare turceasca, retete de mancare, retete din bucataria traditionala turceasca si tatareasca,

suberec, suberec turcesc, suberek turcesc, suberec cu carne, suberec reteta turceasca, retete suberek, suberec reteta originala, suberec cu carne reteta, retete, retete culinare, gustari, retete din bucataria traditionala turceasca si tatareasca, mancaruri turcesti,