Suc de rosii de casa

Retete Suc De Rosii Pentru Iarna Preparat La Blender


suc de rosii pentru iarna, suc de rosii natural, suc de rosii la blender, bauturi, retete, sanatate, nutritie, conserve, suc de rosii de casa, rosii la blender, suc de rosii de baut,

     Suc de rosii la blender preparat acasa, un suc de rosii natural, mult mai colorat si mai consistent, mult mai spornic decat sucul preparat traditional reteta din batrani, mult mai economic si mai simplu de preparat, fara conservanti si E-uri asa cum ar trebui sa fie toate produsele, in special cele facute acasa. Este mai ieftin, mai colorat si mai spornic deoarece de la rosie nu se arunca aproape nimic, iar daca vrei sa consumi un suc natural de rosii foarte benefic pentru sanatate atunci incearca reteta mea
Cum se face sucul de rosii pentru iarna. Poti incepe cu o doza de 5kg de rosii din care o sa-ti iasa 7-8 borcane mari de 800ml cu suc de rosii. Cele mai bune rosii pentru suc sunt rosiile prunisoare deoarece sunt mai carnoase. Mai ai nevoie de un blender si 7-8 borcane bine spalate si sterilizate. In suc daca vrei sa fie natural nu mai adaugi nici zahar si nici sare, dar daca vrei neaparat atunci poti pune cate o lingura din fiecare. 
rosii prunisoare, legume, retete cu rosii, preparate din rosii, retete, retete culinare, rosii carnoase, rosii pentru suc, mancaruri cu rosii,

Cum se prepara sucul de rosii la blender. Alegem rosii prunisoare bine coapte, le spalam foarte bine sub jet de apa si le taiem la inceput pe jumatate indepartandu-le doar zona alba unde a fost codita rosiei, apoi fiecare jumatate o taiem in felii. 
rosii, felii de rosii, retete cu rosii, preparate din rosii, rosii pentru iarna, retete culinare, legume,

Umplem vasul blender-ului cu felii de rosii si le mixam timp de 1 minut la viteza maxima, sau pana cand obtinem sucul la consistenta dorita. Eu folosesc un Blender Delimano iar la 5kg de rosii a trebuit sa mixez de 4 ori (4 vase) timp de 1 minut. 
retete suc de rosii, reteta suc de rosii, rosii la blender, suc de rosii natural, retete cu rosii, preparate din rosii, suc de rosii pentru iarna, retete,

Punem sucul de rosii la fiert intr-un vas incapator deoarece o sa faca spuma si il fierbem minim 30 minute la foc mediu (eu l-am fiert 45 minute), apoi fierbinte il punem in borcane si le inchidem bine cu capace. 
suc de rosii pentru iarna, preparare suc de rosii natural de casa, retete, retete cu rosii, preparate din rosii, sanatate, nutritie, alimentatie, conserve,

Borcanele bine inchise le punem in alt vas mai larg cu apa calda si le fierbem la foc mic timp de 20 minute, apoi le scoatem din apa, le acoperim cu un servet mai gros si le lasam sa se raceasca bine pana a doua zi, dupa care le depozitam in camara pentru iarna
sterilizarea si fierberea borcanelor cu suc de rosii ca sa tina pe timpul iernii, retete, conserve, suc de rosii, retete cu rosii, preparate din rosii,

     Suc de rosii pentru iarna, un suc de rosii gustos, natural si sanatos, o conserva pentru iarna nelipsita din bucataria romaneasca. Daca vrei un preparat sanatos si o bautura naturala, incearca aceasta reteta foarte simpla. 
Pofta Buna! 
suc de rosii, suc de rosii pentru iarna, suc de rosii natural, conserve, bauturi, retete, retete cu rosii, preparate din rosii, bucataria romaneasca, rosii pentru iarna, rosii la blender,

suc de rosii, suc de rosii pentru iarna, suc de rosii de casa, conserve, sucuri, bauturi, sanatate, retete cu rosii, preparate din rosii,

reteta suc de rosii de casa natural, conserve, retete suc de rosii, retete cu rosii, preparate din rosii, suc de rosii la blender, sanatate, nutritie, bucataria romaneasca, traditii in bucatarie,

Covrigei

Reteta Covrigei De Casa Cu Branza Cascaval Chimen Susan Si Mac


produse de patiserie, aperitiv, gustare, covrigei sarati cu mac chimen si susan, saratele cu brnza si cascaval, retete, aperitive, retete culinare, aperitiv la bere,

     Cand ne e pofta de ceva bun crocant si sarat o portie de covrigei de casa sunt cea mai buna alegere. Putem face covrigei cu chimen, susan, mac, branza sau cascaval si chiar daca sunt putin mai migalosi, efectul este surprinzator si veti fi incantati atat de gustul cat si de aspectul acestora. Sa nu mai spunem ca sunt un excelent aperitiv la un pahar de bere
Pentru prepararea lor avem nevoie de 500g-700g faina, 200ml untura topita, 3 oua, 200ml iaurt, 2-3 linguri chimen, mac, susan si cascaval ras, 25g drojdie proaspata (1 cub mic), 1 lingurita zahar, 1 lingura otet, 1 lingurita sare, 200g branza sarata rasa. Ingredientele sunt pentru aproximativ 90 covrigei. 
Cum se fac covrigeii de casa. Cum se face coca de covrigei. Pentru inceput topim untura si o lasam putin sa se raceasca, iar intre timp punem intr-un castron drojdia sa se inmoaie impreuna cu putin zahar. Cand drojdia este topita adaugam 3 oua batute, lingura de otet, untura topita si iaurtul dupa care mixam ingredientele. Punem faina treptat cat timp putem sa amestecam compozitia cu mixerul, 
preparare aluat covrigei, preparare covrigei de casa cu mac chimen susan si cascaval, retete,

apoi rasturnam aluatul pe blatul de lucru presarat cu faina si incepem sa incorporam in aluat faina, branza rasa si chimenul. Framantam bine pana cand obtinem un aluat mai tare dar care se poate modela. Punem aluatul in castron, il acoperim cu un servet si il lasam sa creasca 30 minute. Daca vrei sa-ti iasa covrigei fragezi foloseste untura din osanza, iar ca la orice preparat cu untura nu uita de otet. 
reteta coca pentru covrigei cu branza si chimen, retete coca de casa, coca cu branza, retete patiserie, retete culinare,

Dupa ce aluatul este gata luam o bucata de coca si o intindem pe blatul presarat cu faina intr-o foaie potrivit de groasa din care cu ajutorul unei forme speciale de covrigei obtinem covrigeii prin presare.  
aluat cu branza si chimen, coca de casa pentru covrigei, retete patiserie, retete culinare, retete covrigei,

reteta covrigei cu chimen, retete patiserie, retete culinare, retete covrigei,

retete covrigei de casa crocanti si sarati cu chimen, retete patiserie, retete culinare, aperitive reteta,

Tapetam o tava cu hartie de copt si asezam in ea covrigeii, ii ungem cu pensula cu ou batut si ii presaram deasupra cu seminte de chimen, mac, susan sau cascaval ras, dupa care coacem tava in cuptorul preincalzit la 250 grade timp de 10-15 minute, pana cand covrigii sunt copti si s-au rumenit frumos. Dupa ce i-am scos din cuptor ii luam din tava si ii asezam frumos pe un platou. Ce este mai frumos si mai imbietor decat un mix de covrigei asortati sarati si crocanti? 
covrigei, covrigei cu mac, mix de covrigei asortati, covrigei de bere, gustare, covrigei cu susan, covrigei cu chimen, covrigei cu cascaval, retete culinare, aperitiv,

Covrigei cu chimen, mac, susan sau cascaval, un aperitiv si o gustare minunata, foarte buni, fragezi, gustosi si crocanti pe care-i mananci oricand ti-e pofta de ceva de rontait. Covrigeii merg foarte bine cu un pahar de bere sau lapte batut la o intalnire cu familia sau prietenii. Daca cauti produse de patiserie sau ceva de rontait incearca aceasta reteta de covrigei
POFTA BUNA! 
aperitiv, gustare, covrigei asortati, mix de covrigei, covrigei de casa cu mac susan chimen si cascaval, produse de patiserie, retete culinare, covrigei de bere,



Produse De Patiserie Preparate Acasa


  Covrigei cu mac. Cum facem covrigei cu macPreparam o coca de covrigei cum e reteta de mai sus insa fara sa adaugam chimen in compozitie. Dupa ce i-am modelat si asezat intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt, ii ungem cu ou si ii presaram cu seminte de mac. Ii coacem la 250 grade pana cand sunt usor rumeniti. 
covrigei, covrigei cu mac, preparare covrigei, aperitiv, retete, retete culinare, retete patiserie,

covrigei, aperitiv, covrigei crocanti, covrigei sarati, retete patiserie, retete, retete culinare, reteta covrigei de casa,

covrigei cu mac, aperitiv, retete covrigei, patiserie, gustare, reteta covrigei, covrigei de casa, retete, retete culinare, covrigei de bere,

  Covrigei cu susan. Cum facem covrigei cu susanLa fel se procedeaza si la prepararea covrigeilor cu susan. Se ung cu ou si se orneaza cu seminte de susan, iar cand sunt gata si frumos rumeniti dupa gustul fiecaruia se scot din tava si se asaza frumos intr-un platou. Poti face covrigeii mai rumeniti fiind mai crocanti, sau mai putin rumeniti fiind mai fragezi. In maxim 15 minute la o temperatura de 250 grade covrigeii sunt gata asa cum sunt in pozele mele
covrigei, preparare covrigei, covrigei cu susan, retete patiserie, aperitiv, retete culinare, retete covrigei, reteta covrigei,

covrigei, aperitiv, patiserie, retete, retete covrigei, reteta covrigei, covrigei de casa cu susan,

covrigei cu susan, aperitiv, patiserie, retete, gustare, retete covrigei, reteta covrigei, retete culinare, covrigei de casa crocanti cu susan, covrigei de bere,

  Covrigei cu chimen. Cum facem covrigei cu chimenReteta si modul de preparare al covrigeilor cu chimen este explicata mai sus. Se pun seminte de chimen atat in coca covrigeilor cat si peste covrigei fiind foarte aspectuosi si aromati. Ca toate sortimentele de covrigei, ei merg in special serviti cu bere daca-i facem mai sarati si mai crocanti, sunt niste covrigei de bere excelenti. 
covrigei, preparare covrigei, covrigei cu chimen, retete patiserie, retete culinare, retete covrigei, reteta covrigei, retete, aperitiv,

covrigei, aperitiv, patiserie, covrigei de casa crocanti cu chimen, retete covrigei, reteta covrigei, retete culinare,

covrigei cu chimen, aperitiv, patiserie, gustare, covrigei de casa crocanti si sarati cu chimen, retete culinare, retete, reteta covrigei, retete covrigei, biscuiti, covrigei de bere,

  Covrigei cu branza si cascavalCum facem covrigei cu branza si cascaval. Mai gustosi si mai hranitori sunt covrigeii cu branza si cascaval. Se respecta reteta de mai sus si ii poti prepara fara chimen sau cu chimen in compozitie fiind la fel de gustosi, iar deasupra se ung cu ou si se orneaza cu mult cascaval ras. Reteta de covrigei cu cascaval tin mai mult de foame, este o gustare excelenta si arata si foarte bine. 
covrigei, preparare covrigei, retete patiserie, aperitiv, covrigei cu branza si cascaval, retete covrigei, reteta covrigei, retete culinare,

covrigei, aperitiv, patiserie, covrigei cu branza si cascaval, retete, retete covrigei, reteta covrigei, retete culinare,

covrigei cu cascaval, aperitiv, patiserie, retete covrigei, gustare, reteta covrigei, retete culinare, covrigei de casa cu branza si cascaval, covrigei de bere,

  Saratele. Cum facem saratele de casaDin coca de covrigei se pot prepara niste saratele delicioase. Nu este o reteta de post deoarece contin untura, oua, branza sarata si cascaval. Se intinde o foaie de coca si cu un cutit de patiserie se taie fasii de dimensiunea si forma dorita. Se asaza in tava unele langa altele, se ung cu ou si se orneaza cu cascaval ras, branza rasa si seminte de chimen. Se servesc atat calde cat si reci fiind minunate. 
saratele, preparare saratele, retete saratele, reteta saratele, aperitiv, patiserie, saratele cu branza sarata chimen si cascaval, retete culinare, retete,

saratele de casa, aperitiv, gustare, patiserie, retete saratele, retete la bere, reteta saratele, saratele cu branza si cascaval, retete culinare,

aperitiv, patiserie, gustare, retete la bere, retete, retete saratele, reteta saratele, retete culinare, produse patiserie,

  Covrigei de bere. Cum facem covrigei pentru bere. Un aperitiv reusit servit cu un pahar de bere sunt covrigeii si saratelele. Sunt simplu de preparat si spornice si sunt gustoase si aspectoase. Preparam reteta de saratele si covrigei cum am explicat mai sus dar ii facem putin mai sarati si mai crocanti. Daca esti luat prin surprindere si cauti retete rapide pentru musafiri, incearca reteta. 
covrigei de bere, covrigei pentru bere, saratele si covrigei de casa aperitiv servit cu bere, retete culinare, retete rapide pentru musafiri,

covrigei pentru bere, covrigei de bere, retete saratele si covrigei aperitiv serviti cu bere, retete culinare, retete rapide pentru musafiri,

Ciorba de rasol de porc

Retete De Mancare - Reteta Ciorba De Rasol De Porc


ciorba de porc, ciorbe, ciorba de carne, retete culinare, retete de mancare, mancaruri cu carne,

     Cum facem o ciorba de carne de porc gustoasa, rapid si fara prea mult efort. Daca suntem hotarati sa preparam o ciorba de rasol de porc iesim in castig deoarece pe langa gust si aroma mai ne putem delecta cu: oase, maduva, carne si sorici, care au un gust deosebit fierte in ciorba
carne de porc cu os, retete cu porc, preparate din porc, retete culinare,

Cum se face ciorba de rasol. Pentru preparare avem nevoie de: rasol de porc feliat, 2 cepe, 1 morcov, 1 ardei gras galben, 1 ardei gras rosu (sau gogosar), 5 cartofi, 1 ardei iute, 2 oua, 2 linguri orez, 2l bors, 1l apa, ½ legatura leustean verde si sare dupa gust. 
carne si legume pentru ciorba, retete, retete culinare,

legume preparate pentru ciorba de casa, retete cu legume, preparate din legume, retete culinare, ceapa, morcovi, cartofi, ardei,

Cum preparam ciorba de rasol. Feliile de rasol de porc le parlim si le spalam bine sub jet de apa rece, apoi le punem la fiert in apa suficienta cat sa fie acoperite si sa putem aduna spuma care o sa se formeze. Dupa ce le-am spumat adaugam ceapa taiata marunt si morcovul taiat cubulete, le lasam sa fiarba impreuna la foc mic aproximativ 30 minute, sau pana cand carnea este aproape gata. 
Cand rasolul este patruns adaugam si celelalte legume: ardeii taiati bucatele, cartofii taiati bucati dar nu prea mari, ciusca taiata mic si lasam sa fiarba in continuare. Separat punem borsul sa fiarba, intr-un castron batem ouale spuma cu un praf de sare, leusteanul il spalam si il tocam marunt. 
Cand cartofii sunt fierti punem orezul si borsul fiert, potrivim de sare si adaugam ouale spuma amestecate cu putina zeama din ciorba ca sa nu se taie. Mai dam un clocot, presaram deasupra verdeata si oprim focul. 
preparare ciorba de porc, retete ciorba, reteta ciorba, retete cu porc, preparate din porc, retete culinare,

     Ciorba de rasol, o ciorba de carne si legume acrita cu bors natural de casa, un fel de mancare principal pe care il servesti orcand cu placere. Ciorba se serveste calda cu verdeata tocata marunt presarata deasupra, cu un ardei iute si dreasa dupa gust cu iaurt sau smantana. Daca cauti retete de ciorbe sau borsuri nu rata aceasta reteta simpla. 
Pofta Buna! 
ciorba de rasol, retete de mancare, retete cu porc, mancaruri cu carne, preparate din porc, retete culinare, ciorba de rasol de porc,

ciorba, ciorbe, borsuri, ciorba de rasol de porc, retete de mancare, mancaruri cu carne, retete culinare,

Tarta cu prune

Prajitura Cu Fructe – Tarta Cu Fructe – Retete Prajitura Cu Prune


prajitura cu prune, prajituri, dulciuri, deserturi, retete, tarta de casa, tarta cu fructe, prajitura de casa, prajitura cu fructe, retete culinare,

  O prajitura de sezon cu fructe, un desert delicios si o prajitura de vara foarte gustoasa si aspectuoasa este tarta cu prune rasturnata. Reteta de tarta se prepara foarte simplu si usor intr-o tigaie cu capac in maxim 20 de minute, se serveste de preferinta rece iar ingredientele sunt pentru 4 portii. 
Pentru preparare avem nevoie de 5 oua, 5 linguri faina, 8 linguri zahar, 1 pliculet praf de copt, 15 prune coapte si ½ lingurita sare.  
retete cu prune faina si zahar, preparate din prune faina si zahar, retete culinare cu fructe,

Cum se face tarta de casa cu prune. Spalam prunele, le curatam de samburi si le taiem in trei, zaharul il punem intr-o tigaie, praful de copt il amestecam in faina, ouale le separam albusuri de galbenusuri. 
Cum se prepara tarta de prune rasturnata. Cum facem compozitia de tarta. Mixam separat albusurile si galbenusurile cu cate un praf de sare la fiecare, apoi peste albusurile batute spuma adaugam pe rand galbenusurile si amestecam, apoi faina amestecata cu praful de copt. 
compozitie tarta de casa, oua mixate cu faina si praf de copt, retete culinare, compozitie tarte si prajituri de casa,

Amestecam usor compozitia de jos in sus ca la pandispan, compozitia trebuie sa ramana cat de cat aerata. Dam foc la aragaz si topim zaharul (nu il ardem), zaharul trebuie sa aiba consistenta si aspectul unui sirop, apoi asezam feliile de prune pe toata suprafata tigaii, iar dupa 1 minut adaugam si compozitia din oua si faina si nivelam frumos la suprafata. Acoperim tigaia cu un capac si o mai tinem la foc mic timp de 10 minute, apoi oprim focul si o mai lasam acoperita inca 5-10 minute. 
compozitie tarte si prajituri de casa, compozitie prajitura de casa, retete culinare, oua mixate cu faina si praf de copt,

retete tarta cu fructe, reteta prajitura cu fructe, retete dulciuri prajituri si deserturi de casa cu fructe, retete culinare,

Eu prepar tarta intr-o tigaie zepter unde se face cel mai bine, dar procedeul de preparare este acelasi, nu se umbla la tigaie deloc pe timpul prepararii, la final se ridica capacul si se acopera tigaia cu o farfurie intinsa apoi se intoarce tigaia invers cu farfuria in jos, tarta ramanand cu prunele in sus. 
prajitura, tarta cu prune rasturnata, prajitura cu prune rasturnata, prajituri, tarte, deserturi, dulciuri, retete culinare,

  Tarta cu prune este o prajitura cu prune aromata dulce si eleganta, cu o savoare si o aroma imbietoare. Te poti delecta vara servind tarta rece alaturi de un vin spumant, de o sampanie, iar tarta o mai poti orna cu frisca daca-ti place. 
Daca cauti retete de deserturi cu fructe, tarte cu fructe sau prajituri cu fructe incearca si aceasta reteta. Prepara si alte retete de tarte cu fructe: tarta de mere, tarta cu visine, tarta cu caise
Pofta Buna! 
tarta cu prune, prajitura cu fructe, prajitura cu prune, deserturi, dulciuri, prajituri, tarte, retete culinare, retete zepter,

prajitura cu prune rasturnata, tarte, prajituri, dulciuri, deserturi, retete culinare, prajituri cu fructe,

prajituri, tarte, deserturi, dulciuri, tarta cu prune, zepter, retete culinare, desert cu fructe, tarta, tarta cu prune proaspete,

tarta cu prune proaspete, dulciuri, deserturi, prajituri, tarte, prajituri de casa cu fructe, retete culinare,

prajituri, tarta, tarte, desert, dulciuri, deserturi, tarta cu fructe, tarta cu prune, prajitura cu prune, prajituri cu fructe, retete,

tarta cu prune rasturnata, tarte cu fructe, prajituri cu fructe, retete, tarta de casa, prajitura cu prune, zepter, retete culinare,

prajitura cu prune, tarta cu prune, deserturi, prajituri, dulciuri, tarte, retete, retete culinare, prajituri cu fructe, tarte cu fructe, prune proaspete,